Factuurverwerking
was nog nooit zó makkelijk

Probleemloos uw facturen verwerken, ongeacht uw financieel / ERP systeem? Download dan onze brochure of neem contact met ons op.

 

Download de brochure  Download de whitepaper

Optimaliseer uw factuurverwerking

Red uw financiële afdeling van de papieren chaos met efficiënte, nauwkeurige en tijdige factuurverwerking. Met Easy Invoice, onze software voor factuurverwerking, automatiseert u handmatig werk, elimineert u papier en verkort u de doorlooptijd, waardoor uw financiële collega's toekomen aan de taken die écht waarde toevoegen.

web wit op gradient 150x150

Papieren facturen zijn verleden tijd

Al uw facturen gemakkelijk en digitaal opgeslagen op één plek. Geen papieren facturen meer die kwijtraken en geen overvolle archiefkasten meer. Alles direct inzichtelijk met één klik van uw muis.

4CEE- icon proces radartjes 150px

Automatische factuurverwerking

Uw facturen worden automatisch ingelezen en verwerkt, zonder onnodige handmatige handelingen. Wat overblijft is controle op de uitzonderingen.

controle gespiegeld wit op gradient 150x150

Kostenbesparing

Verlaag uw kosten per factuur, doordat gematchte facturen automatisch worden verwerkt en betaald. En profiteer van leverancierskortingen door vroegtijdige betaling van uw facturen.

Geautomatiseerde factuurverwerking voor iedere organisatie

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter. Dit kan efficiënter en dus goedkoper. Met Easy Invoice bieden wij u een passende oplossing voor het automatiseren van uw factuurverwerking.

Easy systems maakt het eenvoudig

Niet meer met stapels facturen rondsjouwen om ze bij de juiste budgethouder achter te laten op het bureau, maar eenvoudig – op basis van procuratieschema’s – snel en efficiënt bij de juiste persoon. U heeft altijd inzicht in het factuurverwerking proces, u weet precies welke factuur bij wie ter goedkeuring ligt en is de budgethouder ziek of op vakantie, dan kan eenvoudig een vervanger ingesteld worden zodat het proces niet hoeft te stagneren.

Video animatie factuurverwerking

Easy Invoice heeft HEMIMEX 12 uur per week aan tijdsbesparing opgeleverd. Hiermee verdient de investering zich binnen 8 maanden terug.
Nick van Rossum
Nick van Rossum
Interim Consultant Management & Advies | HEMIMEX
Easy Invoice heeft de doorlooptijd van onze facturen van gemiddeld 1,5 week teruggebracht naar 1 tot 3 dagen.
koen-van-loon
Koen van Loon
Finance Manager | Lentink
Gezien de gerealiseerde tijdsbesparing kan de oplossing van Easy Systems zelfs voor kleine organisaties of met lagere factuuraantallen binnen een jaar terugverdiend worden.
Coen Driessen
Coen Driessen
CFO & Eigenaar | D&M Vacuümsystemen

Software Functionaliteiten

Easy Invoice stelt u in staat om het integrale proces van factuurverwerking compleet te automatiseren. Dit kan van ontvangst tot aan betaalbaarstelling in uw financiële/ERP pakket, maar kan ook modulair worden aangeboden. De software is in staat om zowel de kosten als de orderfacturen geautomatiseerd te verwerken. Hierbij wordt Easy Invoice volledig geïntegreerd met uw financiële / ERP pakket.

Easy Invoice is zowel On-Premise als in de Cloud af te nemen.

Alle Functionaliteiten

Digitaal inzicht en overzicht en realtime inzicht in de factuurstatus

Het digitaliseren van de verwerking van al uw inkomende facturen bespaart u tijd, verhoogt de efficiëntie en vermindert de kans op fouten. Optimaliseer uw proces door digitale controle, goedkeuring en betaling van de facturen volgens een vooraf vastgesteld procuratieschema.

Digitale factuuvrewerking + app-2

Automatische 3-way match van inkooporder, levering en ontvangen factuur

Het handmatig matchen van inkooporders met facturen kost veel organisaties enorm veel tijd. Met de software van Easy Systems is dit verleden tijd. Bij 3-way matching worden inkomende facturen automatisch goedgekeurd indien ze overeenkomen met een inkooporder én een ontvangstbewijs. Stel vooraf vaste tolerantie niveaus in, zodat u zich alleen nog bezig hoeft te houden met de afwijkende facturen. 

Ordermatching

Digitale factuurverwerking matching

Voeg opmerkingen toe, verstuur ter controle of ter informatie

Het is mogelijk om een opmerking toe te voegen aan een factuur. Deze opmerking opent standaard wanneer de persoon aan wie de factuur intern gericht is de factuur opent. Daarnaast is het mogelijk een factuur ter informatie of te controle te versturen.

factuurverwerking opmerkingen toevoegen

Waar of wanneer u maar wilt inzicht in uw facturenstroom met de mobile app voor invoices

Heeft u veel facturen te verwerken maar zit u niet altijd op uw werkplek? Met de Easy Systems facturen app heeft u altijd en overal toegang  tot uw facturen en kunt u op elk moment van de dag gemakkelijk de ontvangen facturen bekijken, controleren of goedkeuren. 

Mobile App

Apple iPhone 11 Pro Easy Invoice Easy Systems logo 350 x 533

Geautomatiseerde factuurverwerking 
Wat zijn de voordelen?

Lees meer over geautomatiseerde factuurverwerking