1 min read

Hoe je de relatie met je leveranciers verbetert door P2P automatisering

Featured Image

Met purchase to pay automatisering kun je kosten besparen en je processen efficiënter inrichten. Maar heb je er ooit bij stilgestaan dat een goed ingericht purchase to pay proces de relatie met je leveranciers aanzienlijk kan verbeteren? En hoe beter een relatie is, hoe succesvoller de samenwerking is én blijft.

relaties met uw leveranciers

Vraag het webinar on demand over dit onderwerp aan en ontdek hoe je interne én externe relaties verbetert door te automatiseren.
Download Whitepaper

Stop met zoeken

Wanneer er binnen je organisatie, bijvoorbeeld door inzet van de juiste software, een perfect inzicht is in de financiële administratie, dan wordt er als vanzelf op tijd betaald. Of in elk geval niet meer onbewust te laat.

Als organisatie is het, mede als gevolg van automatisering, mogelijk om doorlooptijden te verkorten. Ook bestaat er veel meer inzicht in waar welke factuur ligt. Het zijn allemaal zaken die niet alleen fijn zijn voor de betrokken medewerkers in kwestie, maar ook voor de leverancier die belt om te vragen waarom zijn factuur nog niet betaald is.

In plaats van dat je moet gaan zoeken naar de juiste persoon die de factuur op dat moment onder handen heeft, is er direct overzicht. En dus een antwoord naar de betreffende leverancier.

Minder kosten. Meer overzicht.

Hoe je het ook wendt of keert, de slimme software die vandaag de dag beschikbaar is, scheelt alle betrokken partijen veel tijd, het maakt relaties interessanter en processen transparanter.

En, waar veel mensen in eerste instantie niet aan denken: contracten, SLA’s en meer van dat soort belangrijke documenten, zitten ein-de-lijk niet meer in dikke ordners . Laat staan dat je moet uitvogelen welke van de drie verschillende versies die hierin zijn opgeborgen ook alweer het juiste contract was.

Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. Kortom, beperk kosten. Creëer overzicht én verbeter je interne en externe relaties door slimme bedrijfsvoering. Klinkt best goed toch?

Meer weten over dit onderwerp?

In het webinar on demand 'Verbeter je relaties met behulp van automatisering' gaat mijn collega Bob dieper in op hoe je interne én externe relaties kunt verbeteren met behulp van automatisering.

Heel veel kijkplezier!

Hans van der Kolk - Easy Systems

Hans van der Kolk
Sales Manager

Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen en contact gezocht met leveranciers. Op dit moment...

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop en vele andere handmatige en...

Wij zitten er helemaal klaar voor!

Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet alleen voor de buitenwereld, maar we hebben ook intern zoveel...