1 min read

Hoe je de relatie met je leveranciers verbetert door P2P automatisering

Featured Image

Met purchase to pay automatisering kun je kosten besparen en je processen efficiënter inrichten. Maar heb je er ooit bij stilgestaan dat een goed ingericht purchase to pay proces de relatie met je leveranciers aanzienlijk kan verbeteren? En hoe beter een relatie is, hoe succesvoller de samenwerking is én blijft.

relaties met uw leveranciers

Vraag het webinar on demand over dit onderwerp aan en ontdek hoe je interne én externe relaties verbetert door te automatiseren.
Download Whitepaper

Stop met zoeken

Wanneer er binnen je organisatie, bijvoorbeeld door inzet van de juiste software, een perfect inzicht is in de financiële administratie, dan wordt er als vanzelf op tijd betaald. Of in elk geval niet meer onbewust te laat.

Als organisatie is het, mede als gevolg van automatisering, mogelijk om doorlooptijden te verkorten. Ook bestaat er veel meer inzicht in waar welke factuur ligt. Het zijn allemaal zaken die niet alleen fijn zijn voor de betrokken medewerkers in kwestie, maar ook voor de leverancier die belt om te vragen waarom zijn factuur nog niet betaald is.

In plaats van dat je moet gaan zoeken naar de juiste persoon die de factuur op dat moment onder handen heeft, is er direct overzicht. En dus een antwoord naar de betreffende leverancier.

Minder kosten. Meer overzicht.

Hoe je het ook wendt of keert, de slimme software die vandaag de dag beschikbaar is, scheelt alle betrokken partijen veel tijd, het maakt relaties interessanter en processen transparanter.

En, waar veel mensen in eerste instantie niet aan denken: contracten, SLA’s en meer van dat soort belangrijke documenten, zitten ein-de-lijk niet meer in dikke ordners . Laat staan dat je moet uitvogelen welke van de drie verschillende versies die hierin zijn opgeborgen ook alweer het juiste contract was.

Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. Kortom, beperk kosten. Creëer overzicht én verbeter je interne en externe relaties door slimme bedrijfsvoering. Klinkt best goed toch?

Meer weten over dit onderwerp?

In het webinar on demand 'Verbeter je relaties met behulp van automatisering' gaat mijn collega Bob dieper in op hoe je interne én externe relaties kunt verbeteren met behulp van automatisering.

Heel veel kijkplezier!

Hans van der Kolk - Easy Systems

Hans van der Kolk
Sales Manager

7 kpi's in het factuurverwerkingsproces voor meer financieel inzicht

De 7 KPI's voor factuurverwerking

Dankzij de digitale transformatie veranderen de verwachtingen die een organisatie heeft van hun financiële afdeling. De financieel manager heeft...

Lees verder
6 redenen voor automatische factuurverwerking

6 redenen waarom automatiseren van factuurverwerking een goed idee is

Wanneer je werkt met een handmatig proces voor factuurverwerking, heb je vaak te maken met frustraties. Gebrek aan overzicht is er daar één van. Dat...

Lees verder
wat is purchase to pay

Purchase to pay: wat is het en waarom zou je het automatiseren?

In een serie blogs hebben we toegelicht welke deelprocessen van het purchase to pay proces je zou kunnen automatiseren. Die deelprocessen vormen...

Lees verder