1 min read

Waarom nú starten met automatisering een slimme zet is...

Featured Image

Er bestaat niet zoiets als hét beste moment. Toch komt dat moment nu behoorlijk dicht in de buurt wanneer we praten over starten met automatisering. Het eerste kwartaal van dit jaar is immers alweer achter de rug en de zomer staat nog nét niet voor de deur. En, maar dat weet u als geen ander, na de zomer is het vaak druk totdat de kerst zich alweer aandient.

Webinar: Start dit jaar nog met het automatiseren van uw factuurverwerking. Bekijk Webinar

Papieren tijdperk écht voorbij

Maar waarom zou u überhaupt starten met automatisering? In eerste instantie omdat het papieren tijdperk, of u dat nu leuk vindt of niet, inmiddels écht wel achter ons ligt. Daarnaast is de economie booming waardoor veel bedrijven gewoon heel hard groeien. Goed nieuws natuurlijk, maar uw medewerkers moeten dit wél allemaal blijven bolwerken.

Meer met minder

Meer doen met minder mensen lijkt in veel bedrijven een immer terugkerend mantra om kosten te drukken. En de betrokken medewerkers zijn hier lang niet allemaal even blij mee, omdat zij de druk op hun schouders al langere tijd behoorlijk voelen toenemen. Alleen al dáárom is het een goed moment om uw bedrijfsprocessen te automatiseren zodat de werkdruk, het aantal handmatige handelingen en fouten verminderen. De hoeveelheid tijd en het werkplezier onder uw personeel nemen hoe dan ook toe. En dat is dan weer goed nieuws voor de totale flow binnen uw bedrijf.

Zó werkt het

Uit ervaring weten we dat bij ons bedrijf direct na de zomer de aanvragen volop binnenkomen; aanvragen van bedrijven om ze ‘even over te zetten naar een geautomatiseerde werkwijze’. Vandaar dat we u graag nú bewustmaken van de noodzaak om tijdig aan de bel te trekken. Met een dag of 3 interne projectleiding vanuit uw bedrijf en een totale doorlooptijd van zo’n maand of 3, waarin wij de kar voor u trekken, bent u een heel eind op weg.

Goede start van 2019

Kortom, wanneer u nu start dan heeft u gedurende dit jaar nog een behoorlijke periode de tijd om aan de digitale weg te timmeren en de zaken goed uit te rollen. Het betekent dat u in 2019 definitief digitaal werkt. Een weg waarin u voorloopt op uw concurrenten die pas ná de zomer wakker worden…

Vragen? Neem contact met ons op.