Case Study

Pont Packaging
Exact Globe

Referentie factuurverwerking en declaratiemanagement

 

Referentie factuurverwerking en declaratiemanagement

Pont Packaging is een handelsorganisatie in verpakkingsmaterialen. Deze verpakkingen worden op maat gemaakt voor de klant. Pont Packaging heeft bijvoorbeeld klanten in de voedingsindustrie, persoonlijke verzorging en huisdierenverzorging.

Thøre Gericke deelt in deze korte referentievideo zijn ervaringen met de software van Easy Systems voor het geautomatiseerd verwerken van de inkoopfacturen en de declaraties.

Van papier naar digitaal

Een aantal jaar geleden automatiseerde Pont Packaging de factuurverwerking. Er is een koppeling gerealiseerd met Exact Globe en ze verwerken gemiddeld 22.000 facturen op jaarbasis. Hiervoor kwamen de facturen per post binnen en vervolgens moesten deze door verschillende medewerkers worden goedgekeurd. Dat is lastig bij Pont Packaging omdat de medewerkers veel in het buitenland werkzaam zijn. Nu kunnen de facturen digitaal verwerkt en bewaard worden, waardoor het gehele proces is versneld.

Declaraties geautomatiseerd

Doordat veel medewerkers in het buitenland werken, worden daar veel plaatselijke transacties gedaan. Dat werd voor kort nog gedeclareerd door het bewaren van de bonnetjes. Nu de declaratieverwerking ook geautomatiseerd is, is dat niet alleen makkelijker voor de medewerkers maar ook voor de administratie. Het is enkel een foto maken van de bonnetjes en deze komt meteen in het digitale proces terecht. Op deze manier worden declaraties gemakkelijk verwerkt.

Gerelateerde content