Declaratie app

Onkostendeclaraties kosten zowel medewerkers als financiële afdelingen van bedrijven veel tijd. Wat als u deze hoeveelheid werk kunt terugdringen met minimaal 50%? Maak kennis met de Easy Systems declaratie app!

Neem contact op  of  Download de brochure

EasySystems Illustraties_v2.0_3. ‘Purchase to Pay-proces’-21

Hoe werkt de declaratie app?

Een declaratie app voor uw bedrijf is de snelste en meest efficiënte manier om declaraties digitaal in te dienen. De basis ervan is erg simpel. Uw medewerker betaalt, ontvangt een bon en scant deze eenvoudig in met de mobiele telefoon.

De benodigde gegevens op de bon worden herkend en in de daarvoor bedoelde velden weggeschreven. Vervolgens wordt de declaratie ingediend en verwerkt, waarop uw medewerker – na goedkeuring van zijn/haar leidinggevende – het bedrag terugbetaald krijgt. Hier zijn dus geen handmatige handelingen voor nodig. Klinkt als muziek in de oren nietwaar?


Voordelen van onze declaratie app

  • Afgeschermde app, alleen voor medewerkers van uw bedrijf
  • Werkt op zowel iOS als Android smartphones
  • Ook creditcarduitgaven kunnen met de declaratie app verwerkt worden
  • Uw medewerkers kunnen in de declaratie app zelf zien welke bonnen ze ingediend hebben en wat de status hiervan is.
  • Integreerbaar met uw bestaande workflow software
  • Ook aan te schaffen in combinatie met factuurverwerkingssoftware van Easy Systems.

"De opzet en functionaliteit van de software is heel vanzelfsprekend. Snelheid is het eerste wat opvalt. Declaraties vanuit het buitenland zijn veel sneller binnen, goedgekeurd en verwerkt in de administratie"

Pont packaging over onze declaratie app

 

Declaratie app prijzen

Overweegt u gebruik te maken van onze declaratie app? Dan kunt u kiezen uit twee prijsmodellen:

Prijsmodel 1
Organisaties met hoge aantallen declaraties zijn het voordeligst uit met ons gebruikers model. U betaalt eenmalige opstartkosten en een vast bedrag per maand per gebruiker.

Prijsmodel 2
Organisaties met lage volumes kunnen ook kiezen voor het model waar betaald wordt per declaratie in plaats van per gebruiker. U koopt dan van tevoren een aantal declaraties bij ons in. Mocht u dit aantal toch overschrijden. Geen probleem! Wij stellen het aantal voor u bij.

Declaratie app proces in het kort

Declaratiemanagement NL

Neem contact op  of  Download de brochure