Geautomatiseerde factuurverwerking

Probleemloos uw facturen verwerken, ongeacht uw financieel / ERP systeem? Dat kan!

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter. Dit kan efficiënter en dus goedkoper. Met Easy Invoice bieden wij u een passende oplossing voor het geautomatiseerd verwerken van uw inkomende facturen.

Factuurverwerking met Easy Invoice

Met Easy Invoice maakt u factuurverwerking wel heel eenvoudig. Niet meer met stapels facturen rondsjouwen om ze bij de juiste budgethouder achter te laten op het bureau, maar eenvoudig – op basis van procuratieschema’s – snel en efficiënt bij de juiste persoon. U heeft altijd inzicht in het proces, u weet precies welke factuur bij wie ter goedkeuring ligt en is de budgethouder ziek of op vakantie, dan kan eenvoudig een vervanger ingesteld worden zodat het proces niet hoeft te stagneren.

De app van Easy Invoice

Wilt u niet gebonden zijn aan een werkplek om uw facturen te kunnen bekijken, te retourneren of goed te keuren? Dat kan nu met de app van Easy Invoice. Klik verder om meer te lezen over deze handige applicatie, waarmee u 24/7, waar u ook bent inzicht heeft in uw facturenstroom. Snel, gemakkelijk en altijd bereikbaar.

Wat zijn de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking?

  • Verlaging van de verwerkingskosten per factuur;
  • Verhoging van de efficiëntie -> meer werk verzetten in minder tijd;
  • U werkt digitaal en met een digitaal archief. Dus geen archiefkasten en rondslingerende papieren meer;
  • Automatische ordermatching van de goederenfacturen;
  • Te integreren met alle financiële- en ordersystemen;
  • Bekijk alle voordelen.

 

“We hebben met Easy Invoice een complete en goed werkende oplossing binnen een zeer korte termijn in gebruik kunnen nemen. Geen extra onverwachte kosten, en een hoog service level!”
IJburg testimonial

Wat zijn de kosten voor digitale factuurverwerking?

Lees meer over de kosten van automatiseren. Benieuwd wat u kunt besparen? Maak een snelle calculatie met de online besparingscalculator.

Koppeling Easy Invoice met contractmanagement

Facturen automatisch matchen aan contracten? Dat kan met onze module Easy Contract. Een contractmanagement oplossing waarmee u alle contracten inzichtelijk heeft.

Koppeling Easy Invoice met inkoopmanagement

Facturen automatisch matchen aan inkooporders? Dat kan met Easy Purchase. Een inkoopmanagement oplossing voor actueel inzicht in uw inkoopverplichtingen.

Wilt u meer weten over onze purchase to pay oplossingen?

Adviesgesprek aanvragen