Geautomatiseerde factuurverwerking

Probleemloos uw facturen verwerken, ongeacht uw financieel / ERP systeem? Dat kan!

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter. Dit kan efficiënter en dus goedkoper. Met Easy Invoice bieden wij u een passende oplossing voor het automatiseren van uw factuurverwerking.

ERP-onafhankelijke factuurverwerking software

Easy Invoice is de factuurverwerking software die gekoppeld wordt aan uw financiële (ERP) applicatie. Met deze webbased oplossing kunt u (digitale) facturen geheel elektronisch verwerken. De software is ERP-onafhankelijk, wat betekent dat wij kunnen koppelen met ieder financieel/ERP pakket.

Geautomatiseerde factuurverwerking; wat zijn de voordelen?

Kosten én tijd besparen? Automatiseer uw factuurverwerking! Door over te stappen van papieren/manuele verwerking naar geautomatiseerde factuurverwerking, automatiseert u het complete proces van alle inkomende facturen. Maak uw werk makkelijker én efficiënter en profiteer van alle voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking.

 1. Realtime inzicht in de factuur status
  Met Easy Invoice heeft het management altijd direct en real time inzicht in de facturenstroom en de nog openstaande facturen. U heeft altijd actueel inzicht in de reeds betaalde en nog lopende verplichtingen. Hierdoor kunt u het proces goed bewaken en heeft u alle stambestanden centraal, binnen het financiële pakket.
 2. Meer overzicht en controle
  D.m.v. automatische factuurherkenning worden alle velden in Easy Invoice ingevuld. Vervolgens kan de factuur digitaal gecontroleerd en goedgekeurd worden (workflow), waarna de financiële afdeling de factuur betaalbaar stelt en hij automatisch wordt doorgezet. U weet altijd waar of bij wie een factuur zich bevindt en of deze reeds betaald is of niet.
 3. Het reduceren van kosten
  Door het automatiseren van de factuurverwerking kan hetzelfde werk vaak door minder personen en in minder tijd worden uitgevoerd. Zo bespaart u enerzijds op uw personeelskosten en anderzijds op het papierverbruik. Zo bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig!
 4. Geen facturen meer die kwijtraken
  Doordat u te allen tijde kunt inzien waar en bij wie een factuur zich bevindt, raken facturen nooit meer kwijt. Verantwoordelijken krijgen automatische herinneringen wanneer er nog facturen zijn die nog niet zijn gecontroleerd en/of goedgekeurd.
 5. Tijdsbesparing
  Met de intelligente scanoplossing (OCR), gekoppeld aan Easy Invoice, worden digitale facturen automatisch ingelezen en kunnen papieren facturen, na gescand te zijn, ook automatisch worden ingelezen. Hier komen dus geen handmatige handelingen meer aan te pas.
 6. Facturen eenvoudig terugvinden
  In Easy Invoice heeft iedere gebruiker een persoonlijk digitaal archief waar hij/zij middels een zoekfunctie direct de gewenste factuur kan opvragen. Vind direct de factuur die u zoekt door het gebruik van zoekwoorden.
 7. Minder gevoelig voor fouten
  Door het proces te automatiseren en gebruik te maken van OCR (Optical Character Recognition) sofware worden het aantal fouten geminimaliseerd. De gegevens op de factuur worden automatisch gecontroleerd a.d.h.v. het overeenkomende crediteurennummer in de database. Geen onterechte en/of dubbele betalingen meer!
 8. Archivering / ruimtebesparing
  Iedere gebruiker bouwt automatisch een digitaal doorzoekbaar en persoonlijk archief op. Met dit digitale archief bespaart u ruimte, papier en kunt u alles in een handomdraai terugvinden.
 9. Makkelijk te integreren
  Easy Invoice is te integreren met alle financiële- en ordersystemen. Daarnaast is er een keuze uit een aantal standaard integratie templates. Ook een integratie met DMS is mogelijk. Daardoor kost het weinig moeite om het systeem in te zetten.
 10. Automatische ordermatching
  Easy Invoice biedt de mogelijkheid tot het automatisch matchen van inkooporders met facturen.

“We hebben met Easy Invoice een complete en goed werkende oplossing binnen een zeer korte termijn in gebruik kunnen nemen. Geen extra onverwachte kosten, en een hoog service level!”
IJburg testimonial


 

Zie onze software in actie tijdens één van onze live of On Demand webinars.

webinars

 

 

Factuurverwerking met Easy Invoice

Easy Invoice stelt u in staat om het integrale proces van factuurverwerking compleet te automatiseren. Dit kan van ontvangst tot aan betaalbaarstelling in uw financiele/ERP pakket, maar kan ook modulair worden aangeboden. De software is in staat om zowel de kosten als de orderfacturen geautomatiseerd te verwerken. Hierbij wordt Easy Invoice volledig geïntegreerd met uw financiële / ERP pakket. Easy Invoice is zowel On-Premise als in de Cloud af te nemen.

Easy Invoice maakt het eenvoudig

Niet meer met stapels facturen rondsjouwen om ze bij de juiste budgethouder achter te laten op het bureau, maar eenvoudig – op basis van procuratieschema’s – snel en efficiënt bij de juiste persoon. U heeft altijd inzicht in het factuurverwerking proces, u weet precies welke factuur bij wie ter goedkeuring ligt en is de budgethouder ziek of op vakantie, dan kan eenvoudig een vervanger ingesteld worden zodat het proces niet hoeft te stagneren.

Automatisch matchen van facturen aan een contract

Wilt u uw inkomende (contract)facturen automatisch matchen aan het bijbehorende contract? Door Easy Contract te koppelen aan Easy Invoice kunt u, naast het centraal beheren en monitoren van uw contracten ook gebruik maken van contract matching. Binnenkomende facturen kunnen dan automatisch (of handmatig) gematcht worden aan een betalingsschema van een contract.

Hoe werkt contract matching?

Normaal gesproken vindt de verwerking van contractfacturen steeds op dezelfde manier plaats. Daardoor komen deze ook in aanmerking voor een hoge mate van automatisering.

In Easy Contract kunt u een betalingsschema vastleggen waarin staat welke facturen u binnen een bepaalde periode of binnen een bepaald budget verwacht. Easy Contract vergelijkt vervolgens de binnenkomende facturen met het bijbehorende contract en betalingsschema en kan bij een positieve match de factuur direct boeken en betaalbaar stellen.

De mogelijkheid tot het instellen van absolute afwijkingen vergroot de flexibiliteit van het matchingproces. Als de factuur niet matcht zal deze in de status ‘niet gematcht’ worden gezet, waarna de factuur handmatig gematcht en in circulatie gebracht kan worden.

Digitale factuurverwerking met de app van Easy Invoice

Wilt u niet gebonden zijn aan een werkplek om uw facturen te kunnen bekijken, te retourneren of goed te keuren? Dat kan nu met de app van Easy Invoice. Klik verder om meer te lezen over deze handige applicatie, waarmee u 24/7, waar u ook bent inzicht heeft in uw facturenstroom. Snel, gemakkelijk en altijd bereikbaar.

De kosten voor digitale factuurverwerking

Wij hebben geen prijslijst online staan. Niet omdat we daar geheimzinnig over doen, maar omdat wij geen one-size-fits-all oplossing bieden. De kosten hangen namelijk af van de precieze wensen en eisen die u heeft. Meer informatie. 

Benieuwd wat u kunt besparen? Maak een snelle calculatie met de online besparingscalculator. Liever persoonlijk advies?

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

Integratie met ERP- en financieel systeem

Onze software is ERP onafhankelijk. Wat betekent dat we, met medewerking van de ERP leverancier, met ieder ERP-systeem kunnen koppelen. Kijk hier voor enkele voorbeelden van koppelingen die wij gerealiseerd hebben.

Digitale factuurverwerking en e-factureren

Wilt u uw factuurverwerkingsproces optimaal inrichten? Dan raden wij aan om over te stappen op e-facturatie. Zo ontvangt u al uw facturen elektronisch direct in Easy Invoice.

Koppeling Easy Invoice met inkoopmanagement

Facturen automatisch matchen aan inkooporders? Dat kan met Easy Purchase. Een inkoopmanagement oplossing voor actueel inzicht in uw inkoopverplichtingen.

Wilt u meer weten over onze purchase to pay oplossingen?

Adviesgesprek aanvragen