Hoe werkt de declaratie app?

Een declaratie app voor uw bedrijf is de snelste en meest efficiënte manier om declaraties digitaal in te dienen. De basis ervan is erg simpel. Uw medewerker betaalt, ontvangt een bon en scant deze eenvoudig in met de mobiele telefoon.

De benodigde gegevens op de bon worden herkend en in de daarvoor bedoelde velden weggeschreven. Vervolgens wordt de declaratie ingediend en verwerkt, waarop uw medewerker – na goedkeuring van zijn/haar leidinggevende – het bedrag terugbetaald krijgt. Hier zijn dus geen handmatige handelingen voor nodig. Klinkt als muziek in de oren nietwaar?

Voordelen van onze declaratie app

  • Afgeschermde app, alleen voor medewerkers van uw bedrijf
  • Werkt op zowel iOS als Android smartphones
  • Ook creditcard-uitgaven kunnen met de declaratie app verwerkt worden
  • Uw medewerkers kunnen in de declaratie app zelf zien welke bonnen ze ingediend hebben en wat de status hiervan is.
  • Integreerbaar met uw bestaande workflow software
  • Ook aan te schaffen in combinatie met factuurverwerkingssoftware van Easy Systems.

Declaratie app prijzen

Overweegt u gebruik te maken van onze declaratie app? Dan kunt u kiezen uit twee prijsmodellen:

  • Organisaties met hoge aantallen declaraties zijn het voordeligst uit met ons gebruikers model. U betaalt eenmalige opstartkosten en een vast bedrag per maand per gebruiker.
  • Organisaties met lage volumes kunnen ook kiezen voor het model waar betaald wordt per declaratie in plaats van per gebruiker. U koopt dan van tevoren een aantal declaraties bij ons in. Mocht u dit aantal toch overschrijden. Geen probleem! Wij stellen het aantal voor u bij.

Declaratie app proces in het kort

Declaratieverwerking - processchema

Declaratie app advies

Wilt u meer weten over onze declaratie app? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Deze laat u de declaratie app en alle functionaliteiten zien en berekent samen met u wat het gebruik van de declaratie app u per maand kan opleveren aan tijds- en kostenbesparing. Dit adviesgesprek is geheel gratis.

Plan adviesgesprek