Factuurverwerking in combinatie met SAP

Download de SAP factsheet

Hoogwaardige integratie tussen Easy Invoice en SAP R3

Een geautomatiseerd purchase to pay proces wordt efficiënter door een goede integratie tussen het ERP systeem en de purchase to pay opossing. Hoe beter de communicatie tussen de systemen, hoe meer er geautomatiseerd kan worden. 

Zo maken wij de integratie

De integratie tussen onze oplossingen en SAP R3 is een gecertificeerde interface waar we al jaren ervaring mee hebben en die zich in die tijd zeker bewezen heeft. Wij houden rekening met nieuwe versies van SAP, zodat de interface tussen beide systemen altijd gewaarborgd is. 

De data in SAP R3 is altijd leidend. De benodigde data voor het purchase to pay proces wordt door de koppeling automatisch overgenomen uit SAP R3, zodat er geen dubbele data ontstaat. Het standaard boekingsscherm van Easy Invoice waar je mee gaat werken, wordt gevuld met de benodigde velden die je ook in SAP R3 gebruikt. Hierdoor is de werkwijze herkenbaar. 

Download de brochure   

SAP

 

Een greep uit onze SAP klanten

Aurubis Bleckmann Lantor Nunner Elho Distrimex Flamco Kemetyl Voestalpine-Railpro PSA Finance Hitachi

Gegevensuitwisseling tussen SAP R3 en onze software

Voor een optimaal proces wordt informatie in beide richtingen uitgewisseld. De specifieke uitwisseling wordt ingericht op basis van de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Voor het factuurverwerkingsproces bijvoorbeeld, is Easy Invoice in staat om zowel de kosten (FI) als de inkoopfacturen (MM) geautomatiseerd te verwerken waarbij Easy Invoice volledig geïntegreerd is met SAP R3. Met deze interface is het mogelijk om facturen te prebooken en na goedkeuring van de factuur in Easy Invoice automatisch de betaalblokkade te verwijderen van een factuur, zodat deze vrijgesteld wordt voor betaling. Deze gegevensuitwisseling heeft als voordeel dat de kosten binnen SAP R3 heel vroeg inzichtelijk zijn, wat weer handig is voor de maandafsluiting en rapportages. 

Wilt u meer weten over de integratie tussen onze software en SAP R3? Download de factsheet.

Download de SAP factsheet

Gelijk een kijkje in de software nemen? Download dan ons webinar on demand, speciaal voor SAP gebruikers.

Download webinar

 

Wilt u graag meer weten? 

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze SAP specialist Jaap de Jong: 

Adviesgesprek aanvragen

Jaap de Jong

 

Andere versies van SAP

Heb je een andere versie van SAP zoals bijvoorbeeld SAP S/4HANA? Ook hier hebben wij een koppeling voor. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw specifieke versie.