Digitale factuurverwerking in combinatie met M-Soft

Adviesgesprek aanvragen

Factuurverwerking met M-Soft

Ontvangt u ook (bijna) alle facturen per e-mail en drukt u ze vervolgens af om ze dan handmatig te verwerken? Worden facturen nu manueel gematcht met de orders en ontvangsten in M-Soft? Bent u ook veel tijd kwijt aan het verwerken van facturen, mist u het overzicht van alle facturen en raakt u ook wel eens facturen kwijt? Stap dan over op digitale factuurverwerking van Easy Systems in combinatie met uw M-Soft ERP.

M-Soft

 

Een greep uit onze M-Soft klanten

Hemimex De Boer Staal Werkhuizen Hengelhoef

Interface met M-Soft

Easy Systems heeft samen met M-Soft een interface ontwikkeld om de klanten van M-Soft te ondersteunen in het proces van digitale factuurverwerking.

De bewezen interface zorgt ervoor dat inkoopfacturen automatisch gematcht kunnen worden met de orders en ontvangsten in M-Soft, zonder dat hier nog handmatige handelingen voor nodig zijn. Ook kostenfacturen kunnen (automatisch) gecodeerd worden op de juiste grootboekrekening en kostenplaats en vervolgens (automatisch) digitaal aangeboden worden aan de juiste budgethouder.

Doordat veel medewerkers vandaag de dag vanuit huis werken, ondervinden veel organisaties problemen bij het verwerken van de inkomende facturen. Door deze digitaal, en daar waar mogelijk geautomatiseerd, te verwerken, bent u niet afhankelijk van de locatie waar u werkt. Het digitale proces stelt u immers in staat waar en wanneer u maar wilt uw facturen te verwerken. Naast dat uw processen door digitalisering gewoon door kunnen lopen, leidt het automatiseren van de factuurverwerking tot een hoge mate van efficiëntie.

Contactgegevens 


Dirk Rijnders
Sales Executive 

E: drijnders@easysystems.nl
T: 06 452 314 33

Polaroid Dirk

 

De voordelen

Door de samenwerking en het partnerschap met M-Soft ervaart u onderstaande voordelen bij het gebruik van Easy Invoice:

  • Standaard en bewezen interface met M-Soft;
  • Geen facturen meer printen;
  • Overzicht in alle facturen;
  • Automatische 3 way match;
  • Digitaal archief.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Easy Invoice in combinatie met M-Soft? Neem dan gerust contact met ons op, of mail / bel direct met onze M-Soft specialist, Dirk Rijnders. U vindt zijn contactgegevens hierboven.