Met de facturen app van het softwareprogramma Easy Invoice kunt u op elk moment van de dag gemakkelijk de ontvangen facturen bekijken, controleren of goedkeuren. Met de facturen app verruimd u uw werkterrein dus aanzienlijk en bent niet gebonden aan een bepaalde werkplek.

Facturen app: de voordelen:

  • 24/7 inzicht in uw facturenstroom
  • Niet gebonden aan een werkplek; altijd toegang, waar u ook bent
  • Volledig web-enabled

DOWNLOAD NU (Play Store)    DOWNLOAD NU (APP STORE)

Digitale factuurverwerking

De facturen app van Easy Systems maakt deel uit van het softwarepakket Easy Invoice. Met deze purchase to pay-software automatiseert u uw gehele factuurverwerking. Dat bespaart al gauw duizenden euro’s per maand en voorkomt menselijke fouten en daarmee een hoop ergernis.

Easy Invoice app

Razendsnel scannen, herkennen en automatisch verwerken van ontvangen facturen gaat met Easy Invoice, in combinatie met de Easy Invoice facuren app.

Easy Invoice is zeer compleet als factuurverwerkingssoftwarepakket en bovendien intuïtief en enorm gebruiksvriendelijk, net zoals de app. Het scannen, herkennen en automatisch verwerken van ontvangen facturen gaat met Easy Invoice, in combinatie met de Easy Invoice facuren app, dus razendsnel. Bovendien kan de software van Easy Systems gekoppeld worden aan elk ERP-systeem, waardoor u het beste van twee werelden combineert.

Aanvullende modules

De Easy Invoice software is samen met de facturen app los verkrijgbaar, maar kan ook uitgebreid worden met aanvullende modules, zoals declaratieverwerking, inkoopmanagement en contractmanagement.

Lees alles over onze facturen app in de facturen app brochure.    DOWNLOAD NU

Kosten van de facturen app

Wilt u advies over het toepassen en het gebruiken van de facturen app van Easy Systems? Dat kan! Een van onze consultants komt graag bij u langs om u er alles over te vertellen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AAN