1 min read

Easy Systems en Intris verlengen partnership

Ede, 4 november – Easy Systems biedt een integratie met de softwaresystemen van Intris, een Belgische leverancier van innovatieve, gebruiksvriendelijke en transparante managementtools voor de logistiek en industrie. Een vruchtbaar partnership dat Easy Systems een sterkere positie biedt in de logistieke branche in België en Intris een veelgevraagde uitbreiding op hun productportfolio voor hun klanten.

De samenwerking tussen de twee bedrijven is ontstaan door gezamenlijke klanten als Elite Paloumé, Remant Transport Architects en VCK Groep, die zowel gebruik maken van TRIS als Easy Invoice, de factuurverwerkingssoftware van Easy Systems. Zij hebben met beide systemen twee ‘best of breed’ oplossingen die naadloos op elkaar afgestemd zijn en waarmee hun proces zo optimaal mogelijk is ingericht.

De koppeling

Easy Systems is in staat om zowel de kosten- als de inkoopfacturen (dossierfacturen) geautomatiseerd te verwerken, waarbij Easy Invoice volledig geïntegreerd is met TRIS voor de dossierfacturen. De koppeling tussen beide systemen zorgt ervoor dat gegevens snel en gemakkelijk uitgewisseld worden. Het boekingsscherm en dus alle velden van Easy Invoice zijn gelijk aan die in de TRIS-software. Daarnaast is de stamdata in de TRIS-omgeving altijd leidend, waardoor er geen dubbele data ontstaat.

Voor meer informatie over de koppeling kunt u contact opnemen met Easy Systems of Intris.

Over Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van het purchase to pay proces. De software van Easy Systems helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. Met intuïtieve en slimme software op het gebied van factuurverwerking, contractmanagement, inkoopmanagement, en e-facturatie helpt Easy Systems organisaties om kostenvoordelen te behalen.

Over Intris

Intris is uitgegroeid van een softwareleverancier naar een allround logistieke dienstverlener die de klant bijstaat van het begin tot lang na implementatie. De basisfilosofie blijft het leveren van innovatieve, gebruiksvriendelijke en transparante managementtools voor de logistiek en industrie. TRIS©Squid is dé integratie- en communicatiemodule van Intris, waarmee gebruikers de oplossing plug’n play kunnen integreren met externe systemen, portaalsites en softwareplatforms van derden.