Case Study

SPITS Oosterwolde
Afas

Complexe workflow

Aan het woord zijn Ben Huijskens, Directeur SPITS Oosterwolde en Jordi Linneman, Assistent Controller.

SPITS Oosterwolde is een bedrijf dat medirollen maakt. Medirollen zijn medicijnrollen waarin medicijnen worden verpakt voor ieder slikmoment van een patiënt. Alles staat in het teken van de patiënten, medicatieveiligheid en kwaliteit.

Complexe workflow

Vóór Easy Systems werkte SPITS met andere factuurverwerkingssoftware, maar deze kon de vraag van de organisatie niet aan. “SPITS is een complexe organisatie waar veel afwijkingen in de workflow voorbij komen”, aldus Jordi Linneman, Assistent Controller bij SPITS. SPITS wilde graag een oplossing die op een efficiënte manier facturen zou verwerken en, heel belangrijk, de mogelijkheid bood om de workflow compleet naar de wensen van SPITS in te richten. Doordat Easy Systems uitgebreide workflow mogelijkheden biedt, is de keuze gevallen op Easy Invoice. SPITS maakt gebruik van Afas als boekhoudpakket. Easy Invoice biedt een standaard interface met Afas.

We hadden vooraf een aantal verwachtingen van de software; voornamelijk dat het facturatieproces efficiënter ingericht zou worden, dat de budgethouders een beter overzicht zouden krijgen en dat de facturen direct zichtbaar zouden zijn in Afas. Nu we een jaar met de software werken, kunnen we zeggen dat al deze verwachtingen zijn waar gemaakt.

Jordi Linneman, Assistent Controller bij SPITS

 

Gerelateerde content