Case Study

Wij Zijn JONG BV(KSS)
AFAS

Mirjam van Lieshout van Wij zijn JONG BV (KSS) vertelt over haar ervaring met de software van Easy Systems voor het geautomatiseerd verwerken van hun inkoopfacturen.

Wij zijn JONG BV (KSS) levert bedrijfskundige oplossingen op het gebied van ICT, financiën, marketing en communicatie, HR, huisvesting, onderhoud, inkoop en services. Al jarenlang bieden ze diensten voor kinderopvang, integrale kindcentra en onderwijs, maar we ondersteunen ook steeds vaker jeugdzorg en -gezondheid, (sport)verenigingen, welzijn en jeugdwerk.

Koppeling met AFAS

Wij zijn JONG BV heeft een koppeling gerealiseerd met AFAS Profit (Online) en verwerkt op jaarbasis gemiddeld 25.000 facturen. De verwerking van deze facturen is nu veel makkelijker omdat alles nu digitaal terug te vinden is. Iedereen heeft een duidelijk beeld wat er met een factuur moet gebeuren. Ook in de financiële administratie kan er een PDF-bestand opgevraagd worden zodat je kan zien welke factuur er bij de betreffende boeking hoort.

Extra functionaliteiten

Wij zijn JONG BV heeft destijds nog een aantal specifieke functionaliteiten aangevraagd. Na een onderzoek vanuit Easy Systems konden deze wensen gerealiseerd worden en maken zij inmiddels al gebruik van deze extra functionaliteiten. Dus het meedenken met de wensen van de klant vindt Mirjam een groot pluspunt.

Gerelateerde content