Contractmanagement
Inzicht in ál jouw contracten

Wil je meer overzicht, inzicht én gemak? Met onze Contractmanagement software is zwoegen in Excel verleden tijd. 

 

Bekijk het Webinar on demand  Download de brochure

4CEE_header_scroll

Eenvoudig jouw contractmanagement automatiseren

De contractmanagement software van Easy Systems helpt je om, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief al jouw contracten te beheren en bewaken. Je bespaart kosten én reduceert risico’s.

Centraliseer en digitaliseer contracten

Biedt overzicht, inzicht en controle

Contractmanagement leidt tot betere management- en stuurinformatie.

Contractmanagement software

Automatiseert het beheer

Mis nooit meer een belangrijke datum door geautomatiseerd notificatie management.

Risico reductie

Reduceert financiële risico's

Bespaar tijd en geld door een efficiënter proces én reduceer de financiële risico's.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Contractmanagement:
dé stap na Excel

Naast het in de gaten houden van de deadlines is het terugvinden van de contracten vaak ook een struikelblok. Heb je deze geprint en gearchiveerd, ergens op uw pc opgeslagen of toch aan je secretaresse in beheer gegeven? In een tijd waar digitalisering de norm is, kan ook het managen van contracten niet achterblijven.

Ben je klaar met het worstelen in Excel en wil je meer overzicht, inzicht en gemak? Easy Systems biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke contractmanagement en contractbeheer oplossing.

 

"Worstelen in Excel verleden tijd"

ROTO over Contractmanagement software

Tom van Lindert, financieel directeur van ROTO vertelt over contractmanagement in Excel versus contractmanagement software.

Naar de Case Study >>

banner quote tom van lindert roto

"We hebben weer overzicht over onze contracten"

Prenatal over Contractmanagement software

Hanneke Ballegooij, Compliance en Legal office, en Angelique van Eldik,  Coördinator Accounts Payable & Receivable, vertellen over de digitaliseringsslag die ze gemaakt hebben door het contractbeheer te automatiseren. 

Naar de Case Study >>

ES_banner quote Hanneke Ballegooi Prenatal

Voor wie is onze Contractmanagement software?

Of je nou op zoek bent naar een efficiëntere manier van contracten beheren en managen, een tool om meer controle en inzicht te krijgen over de gemaakte leveranciersafspraken of een stukje risicomanagement, een oplossing die uitblinkt in eenvoud, daar wordt iedereen blij van.

Contractmanagement voor finance


Voor Finance

Meer controle, inzicht en overzicht. Reduceer de financiële risico’s voor uw organisatie!

Contractmanagement voor inkopers


Voor Inkoop

Meer inzicht en grip op de contractafspraken die je hebt vastegelegd met jouw leveranciers.

Contractmanagement voor facilitair, sales en HR


Facilitair, Sales of HR

Ook voor deze afdelingen biedt contractmanagement de nodige voordelen.

Contractmanagement Functionaliteiten

Centraliseer jouw contracten, ken rechten en rollen toe binnen jouw team en integreer met jouw bestaande software-oplossingen voor pro-actief en efficiënt contractmanagement.

Autorisatiemanagement door toekennen rechten en rollen

Ken gemakkelijk autorisaties aan collega’s en stakeholders toe door middel van rechten en rollen. Beheer per rol welke rechten iemand toegekend krijgt met betrekking tot bijvoorbeeld inzage en bewerking.

Toekennen rechten en rollen geblurd-klein

Digitaal overzicht en inzicht in alle lopende contracten 

Al jouw contracten worden digitaal en centraal opgeslagen. Dit geeft jou, en andere betrokken collega's, een compleet overzicht van alle lopende contracten.

Contractoverzicht-klein

Gebruiksvriendelijk toevoegen van contracten

Het toevoegen van nieuwe of vervangen van bestaande contracten wordt erg gemakkelijk door het gebruiksvriendelijke 'drag and drop' principe.

DragandDrop-klein

Pro-actieve bewaking met notificatie management

Door het instellen van flexibele notificaties mis je nooit meer een eind- of verlengingsdatum. Je wordt op de hoogte gebracht door meldingen in de software en persoonlijke e-mails met voor jouw bestemde notificaties.

Notificatie melding-klein

Contract management software: de voordelen

Wat is contractmanagement eigenlijk?

Contractmanagement kent meerdere definities. Wij hanteren de volgende definitie:

Het proces waarbij contractafspraken (met klanten of leveranciers) duidelijk, transparant en controleerbaar (centraal) vastgelegd, beheerd én bewaakt worden, met de mogelijkheid hier actief op te sturen.

Contractmanagement is dé manier waarop u professioneel alle contracten binnen uw organisatie (digitaal) beheert en bewaakt en voorkomt dat er waarde ‘weglekt’ uit een contract.

Contracten zijn voor bedrijven de manier om zich te verzekeren van een constante levering van goederen en diensten. Echter: contracten zijn soms ook wel een blok aan het been en een van de belangrijkste kostenposten in uw bedrijf. Zaak dus om hier zorgvuldig mee om te gaan. Contractmanagement kan de oplossing zijn.

Bekijk het Webinar on demand

Combineer voor nog meer inzicht en controle

Al onze oplossingen draaien op hetzelfde platform. Zie het als verschillende modules die je aan en uit kunt zetten. Het combineren van verschillende modules geeft je meer inzicht en controle over het gehele purchase to pay proces. Zo pak je niet alleen je contractmanagement goed aan, maar kun je met dit platform ook aan de slag met factuurverwerking, declaratieverwerking en inkoopmanagement. En deze oplossingen werken naadloos samen voor een gestroomlijnd purchase to pay proces.

Lees meer over contractmanagement