Duidelijk inzicht in uw contracten

Vergeet u ook weleens uw contracten op tijd op te zeggen, waardoor het betreffende contract automatisch wordt verlengd? Zo mist u de kans om (opnieuw) te onderhandelen over de voorwaarden. En in het geval u het contract had willen opzeggen zit u er weer voor langere tijd aan vast, wat u weer extra geld kan kosten.

Naast het in de gaten houden van de deadlines is het terugvinden van de contracten vaak ook een struikelblok. Had u deze uitgeprint en gearchiveerd, ergens op uw pc opgeslagen of toch aan uw secretaresse in beheer gegeven? In een tijd waar digitalisering de norm is, kan ook het managen van uw contracten niet achterblijven.

Daarom biedt Easy Systems met Easy Contract een gemakkelijke oplossing voor digitaal contractmanagement.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend advies aan om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden contractmanagement bespreken

Contract management wordt gemakkelijk en overzichtelijk

Easy Systems biedt u een contract management oplossing in de vorm van Easy Contract. Een oplossing die u helpt uw contracten centraal te beheren en u op tijd een seintje geeft wanneer uw contract opgezegd dient te worden of aan verlenging toe is. Het is niet alleen overzichtelijk en gemakkelijk, het levert u ook nog kostenbesparingen op.

Easy Contract kan volledig geïntegreerd worden in Easy Invoice, waardoor de facturen die onder een specifiek contract vallen ook aan desbetreffende contract kunnen worden gekoppeld.

Contract Matching

Easy Contract biedt tevens de mogelijkheid tot contract matching. Binnenkomende facturen kunnen dan automatisch (of handmatig) gematcht worden aan een betalingsschema van een contract. Lees meer over deze functionaliteit op de pagina Contract Matching.

Het contractmanagement proces

Contractmanagement processchema

 

Efficiënt contractmanagement met Contract Management Software

Binnen Easy Contract is per contract de status en de voortgang zichtbaar. Binnen het statusfilter zijn de volgende statussen inzichtelijk:

  • Beëindigd
  • Wachtstand
  • Goedgekeurd
  • In circulatie

Binnen Easy Contract kunt u verschillende gegevens aan het contract koppelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de looptijd van het contract, de einddatum, de uiterste opzegdatum en/of de opzegtermijn. Daarnaast kunt u het contract aan meerdere medewerkers koppelen, waarmee u zelf bepaalt welke collega’s er toegang krijgen tot een bepaald contract.

Om inzichtelijk te krijgen hoeveel facturen, behorende bij het contract, u al heeft voldaan, is het mogelijk om bijbehorende facturen aan het contract te koppelen. Bij het oproepen van het contract worden dan de reeds ontvangen facturen getoond. Zo ziet u direct wat u al heeft betaald en wat u nog kunt verwachten.

Naast de bijbehorende facturen is het tevens mogelijk om documenten zoals offertes of e-mail correspondentie onder het contract op te slaan.

Advies over uw contractbeheer

Wij adviseren u graag over het gebruik van de contractbeheer software. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we nemen contact met u op voor een afspraak.

Een adviesgesprek plannen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw contractmanagement?

laat u adviseren