Factuurverwerking in combinatie met MS Dynamics

Download de MS Dynamics factsheet

Hoogwaardige integratie tussen Easy Invoice en Microsoft Dynamics NAV & 365 Business Central, Microsoft Dynamics AX & Finance & Operations

Een geautomatiseerd purchase to pay proces wordt efficiënter door een goede integratie tussen het ERP systeem en de purchase to pay oplossing. Hoe beter de communicatie tussen de systemen, hoe meer er geautomatiseerd kan worden. 

Zo maken wij de integratie

Onze oplossingen kunnen we integreren met Microsoft Dynamics NAV vanaf NAV2009. Vanaf NAV2015 kunnen we deze integratie realiseren middels webservices. Een voordeel daarvan is dat het heel eenvoudig is om een integratie te maken tussen een on-premise NAV-omgeving en onze oplossingen in de cloud! Ideaal als je wel naar de cloud wilt, maar nog niet zover bent met het ERP systeem. 

Daarnaast kunnen we integreren met Microsoft Dynamics AX vanaf versie 4.0 tot en met de laatste versie.

One version interface MS Dynamics 365 BC en F&O
Voor MS Dynamics 365 BC en F&O bieden wij een one version interface die de continue updates vanuit Microsoft zonder onderbrekingen ondersteunt. Daarmee ben je altijd verzekerd van een goed functionerende interface en een naadloze overgang bij een update vanuit Microsoft, waar je zelf niets aan hoeft te doen. 

De stamgegevens in Microsoft Dynamics zijn altijd leidend voor beide systemen. De benodigde data voor het purchase to pay proces wordt door de koppeling automatisch overgenomen uit Microsoft Dynamics, zodat er geen dubbele data ontstaat. Het standaard boekingsscherm van Easy Invoice waar je mee gaat werken, wordt gevuld met de benodigde velden die je ook in Microsoft Dynamics gebruikt, zoals grootboekrekening, dimensies, artikelgegevens en BTW scenario's. Hierdoor is de werkwijze herkenbaar. 

Een greep uit onze Dynamics klanten

Kwik-Fit Banken Champignons Udea ROTO Twilmij Primagaz RijkZwaan Hessing Heuver

Gegevensuitwisseling tussen MS Dynamics NAV & 365 BC en onze software

Voor een optimaal proces wordt informatie in beide richtingen uitgewisseld. De specifieke uitwisseling wordt ingericht op basis van specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Voor het factuurverwerkingsproces houdt bijvoorbeeld in dat Easy Invoice facturen met een betaalblokkade registreert in MS Dynamics, zolang de factuur nog niet geaccordeerd is. Na goedkeuring wordt deze blokkade indien gewenst automatisch verwijderd, zodat de factuur vrijgesteld wordt  voor betaling. Deze gegevensuitwisseling - en werken met voorregistratie - heeft als voordeel dat de kosten binnen MS Dynamics heel vroeg inzichtelijk zijn, wat weer handig is voor de maandafsluiting en rapportages. 

Wil je meer weten over de integratie tussen onze software en MS Dynamics NAV of 365 BC? Download de factsheet. 

Download de MS Dynamics factsheet

Gelijk een kijkje in de software nemen? Download dan ons webinar on demand, speciaal voor MS Dynamics gebruikers.

Download webinar

 

Wilt u graag meer weten?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze MS Dynamics specialist Jaap de Jong:

Adviesgesprek aanvragen

Jaap de Jong

 

Klanten die werken met Easy Invoice i.c.m. Microsoft Dynamics

Verschillende van onze klanten maken gebruik van de combinatie Easy Invoice en Microsoft Dynamics. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van klanten die werken met Easy invoice in combinatie met MS Dynamics:

Ms dynamics 365ms dynamics axms dynamics nav

Gerelateerde Content