Digitale Factuurverwerking in combinatie met Microsoft Dynamics

Het purchase to pay proces kent heel wat uitdagingen. Het management heeft weinig inzicht in het proces en omdat de verschillende gegevens vaak niet digitaal en geautomatiseerd verwerkt worden, is de kans op fouten groter. Hierdoor mis je inzicht en wordt bijsturen lastiger.

Easy Systems biedt passende oplossingen om het purchase to pay proces te automatiseren. Zodat u zich weer kunt concentreren op uw core business.

Gelijk een kijkje in de software nemen? Download dan ons webinar on demand, speciaal voor MS Dynamics gebruikers.

Bekijk WEBINAR

Factuurverwerking geïntegreerd met uw MS Dynamics omgeving (NAV, AX of 365)

In veel organisaties wordt als eerste de factuurverwerking geautomatiseerd. Vaak is hier de snelste winst te behalen en resultaat wordt snel geboekt.

Easy Systems biedt met Easy Invoice een factuurverwerkingsoplossing aan die middels een interface gekoppeld wordt aan MS Dynamics. Door de gebruiksvriendelijke user interface en de hoge mate van automatisering die kan worden gerealiseerd, profiteren veel organisaties van deze best of breed oplossing.

Meer weten? Download hier het stappenplan voor Easy Invoice i.c.m. Microsoft Dynamics.

STAPPENPLAN MS DYNAMICS

Voordelen Easy Systems in combinatie met MS Dynamics

Onderstaande voordelen gelden voor zowel MS Dynamics 365 (Business Central en Finance & Operations) als NAV en AX.

  • Stamgegevens centraal in MS Dynamics: geen dubbele invoering
  • E-facturatie: UBL, XML en PEPPOL verwerking
  • App voor Android en iOS om nog sneller en gemakkelijker goed te keuren
  • 24/7 inzicht in de verschillende stromen en statussen
  • Te configureren naar uw bedrijfsvoering
  • Zeer flexibele workflow
  • Volledig geautomatiseerde matching met inkooporders uit MS Dynamics
  • Vanuit MS Dynamics met een URL direct naar de factuur met bijhorende gegevens
  • Persoonlijk digitaal archief

Meer weten? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze Dynamics specialist:

Gratis adviesgesprek aanvragen

One version interface voor MS Dynamics Business Central en Finance & Operations

Naast bovenstaande voordelen geldt voor MS Dynamics 365 Business Central en MS Dynamics 365 for Finance & Operations dat er een ‘one version interface’ wordt geleverd die zorgt voor een naadloze overgang bij elke MS Dynamics update. Voor zowel Business Central als Finance & Operations geldt namelijk dat er continue updates vanuit Microsoft worden gepusht. Met onze one version interface dienstverlening zijn D365 gebruikers altijd verzekerd van een goed functionerende interface en een naadloze overgang bij een D365 update van Microsoft. Gebruikers hoeven zich hierdoor nooit meer zorgen te maken over nieuwe versies.

Inkoop-, contract en expense management

Voor organisaties die nog meer inzicht, controle/compliancy en efficiency willen behalen, biedt Easy Systems oplossingen aan op het gebied van inkoop-, contract en expense management. Allen met dezelfde interface gekoppeld aan MS Dynamics.

Met onze inkoopmanagement software wordt er nog meer inzicht in de kosten gecreëerd en worden daarnaast alle inkoopaanvragen vooraf goedgekeurd; nooit meer verrassingen achteraf. Dit scheelt ook nog eens aanzienlijk in de hoeveelheid handmatig werk in de factuurverwerking.

Contractmanagement software helpt u om uw lopende contracten te managen. Meer overzicht en inzicht en nooit meer een contract wat onbedoeld doorloopt. U reduceert financiële risico’s en bespaart tijd en geld door een efficiënter proces.

Met onze software voor Expense Management krijgen alle medewerkers binnen een organisatie toegang tot de zeer gebruiksvriendelijke app om declaraties in te dienen. Bonnetjes, kilometers én creditcarduitgaven kunnen hiermee gemakkelijk worden verantwoord. Doordat de goedkeuring via dezelfde workflow loopt als de facturen bestaat er een uniform proces.

Klanten die werken met Easy Invoice i.c.m. Microsoft Dynamics

Verschillende van onze klanten maken gebruik van de combinatie Easy Invoice en Microsoft Dynamics. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van klanten die werken met Easy invoice in combinatie met MS Dynamics:

Wilt u graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze MS Dynamics specialist Maaike van Roomen:

Gratis adviesgesprek aanvragen

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!