Facturen digitaal bewaren

Hoe groter uw bedrijf groeit, hoe meer facturen, hoe groter de behoefte aan een overzichtelijk systeem om facturen digitaal te bewaren. Zo bent u nooit meer een factuur kwijt!

Archiveren

Advies over facturen digitaal bewaren

Wilt u graag persoonlijk advies? We komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Laat uw gegevens achter en wij bellen u hierover terug.

Laat u adviseren

Facturen digitaal bewaren is voor MKB bedrijven op een zeker moment een noodzaak. U ontvangt misschien wel tientallen facturen per dag. Om het overzicht te bewaren is het prettig om een overzichtelijk systeem te hebben waarin uw facturen netjes opgeslagen zijn. Zo vindt u snel de factuur die u nodig hebt en met behulp van een goede workflow kunt u eenvoudig de status van de factuur controleren.

Facturen digitaal bewaren: wat zijn de voordelen?

Wanneer u voortaan facturen digitaal bewaart en het verwerkingsproces automatiseert, geniet u van enkele belangrijke voordelen ten opzichte van het gebruik van een papieren facturenadministratie:

  • U kunt altijd en overal bij uw facturen, zelfs als u niet op de zaak bent.
  • U kunt een status toekennen aan elke factuur en deze status gemakkelijk opvragen en inzien.

"Het klinkt cliché, maar ook de vermindering in papier heeft me positief verrast. Het hele proces gaat nu eigenlijk zonder papier, maar er wordt ook veel minder geprint. Alles wordt digitaal opgeslagen en is hierdoor gemakkelijk beschikbaar."

Nick van Rossum, Consultant Management en Advies bij HEMIMEX

Download case study

Easy Invoice: Facturen digitaal bewaren 2.0

Easy Systems kan u helpen met facturen digitaal bewaren. Onze software (Easy Invoice) gaat echter veel verder dan facturen digitaal bewaren alleen. U kunt met Easy Invoice uw gehele facturenadministratie digitaliseren en uw complete purchase to pay proces onder controle krijgen.

Easy Invoice is ERP-onafhankelijke software die gemakkelijk koppelbaar is met uw eigen ERP-pakket. De software neemt u alle arbeidsintensieve werkzaamheden uit handen. Zo kunt u bijvoorbeeld papieren en digitale facturen eenvoudig scannen en opslaan.

  • Onze scanoplossing leest en herkent de gegevens in de facturen en koppelt die aan de juiste gegevens in Easy Invoice.
  • Via onze facturen app kunt u uw facturen overal gemakkelijk inzien, retourneren en goedkeuren.
  • Door de koppeling met uw ERP-pakket worden uw facturen automatisch.

Besparing

Easy Systems hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding op haar producten. Wanneer u gebruikt maakt van onze software om facturen digitaal te bewaren, bespaart u op jaarbasis een flink bedrag. Om een inschatting te kunnen maken van deze besparing ontwikkelden wij de besparingscalculator. Hiermee kunnen we samen met u eenvoudig berekenen wat u kunt besparen door over te stappen op Easy Invoice.

Facturen digitaal bewaren, en geautomatiseerd verwerken, ook iets voor u?

Meld u aan voor een adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek kijken we samen met u naar hoe het huidige proces is ingericht en welke stappen er genomen moeten worden om te komen tot een efficiënt geautomatiseerd proces