Factuurverwerking in de cloud

U overweegt uw factuurverwerking te automatiseren. Maar: kiest u voor een factuurverwerking in de cloud, of voor een softwarepakket dat on-premise beschikbaar is? De voor- en nadelen op een rijtje.

purchase to pay automatisering

Advies over factuurverwerking in de cloud

Vraagt u zich af wat factuurverwerking in de cloud kan betekenen voor uw organisatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Laat u adviseren

 

Voordelen factuur verwerking in de cloud

Digitale factuurverwerking heeft grote voordelen ten opzichte van handmatig facturen verwerken. U bespaart tijd en geld. Bovendien wordt kans op fouten een stuk kleiner, waardoor u uzelf, uw klanten en uw toeleveranciers ook ergernis bespaart.

Club Pellikaan over factuurverwerking in de cloud

"Club Pellikaan heeft bewust gekozen voor een cloud oplossing. Met een zestal clubs door heel Nederland, is het decentraal kunnen beschikken over informatie van groot belang. Dit, gecombineerd met het feit dat Club Pellikaan geen eigen servers heeft, maakt de cloud oplossing van grote meerwaarde." – Etienne Simon, Club Pellikaan | Lees de hele casus

To cloud or not to cloud

Wanneer u kiest voor digitale factuurverwerking in de cloud worden die voordelen wellicht nog groter voor uw organisatie. Enkele pluspunten:

  • Uw facturen zijn altijd en overal bereikbaar en beschikbaar, ook als uw werkcomputer vastloopt;
  • U bespaart op serverruimte en IT-personeel;
  • U kunt gemakkelijk opschalen, indien nodig.

Om u te helpen de voor- en nadelen van factuurverwerking in de cloud tegen elkaar af te zetten, kunt u hier onze gratis whitepaper ‘To cloud or not to cloud’ downloaden.

Vraag aan

 

Factuurverwerking in de cloud bij Easy Systems

Easy Systems is leverancier van digitale factuurverwerkingsoftware. Al onze purchase to pay oplossingen bieden wij zowel ‘on premise’ als ‘in de cloud’ aan. Lees hier meer over deze oplossingen.

purchase to pay automatisering

 

Advies over factuurverwerking in de cloud

Wilt u meer weten over factuur verwerking in de cloud? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs.