Factuurverwerking in de cloud

U overweegt uw factuurverwerking te automatiseren. Maar: kiest u voor een factuurverwerking in de cloud, of voor een softwarepakket dat on-premise beschikbaar is? We hebben enkele voordelen van de cloud voor u op een rijtje gezet.

EasySystems Illustraties_v2.0_3. ‘Purchase to Pay-proces’-24

Advies over factuurverwerking in de cloud

Vraagt u zich af wat factuurverwerking in de cloud kan betekenen voor uw organisatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Laat u adviseren

Voordelen factuurverwerking in de cloud

Geautomatiseerde factuurverwerking heeft grote voordelen ten opzichte van handmatig facturen verwerken. U bespaart tijd en geld. Bovendien wordt kans op fouten een stuk kleiner, waardoor u uzelf, uw klanten en uw toeleveranciers ook ergernis bespaart.

"Als organisatie willen we het liefste bezig zijn met de business en de inhoud en ons niet druk hoeven maken over randzaken."

Andre Klous, CTVrede

Download case study

To cloud or not to cloud

Wanneer u kiest voor geautomatiseerde factuurverwerking in de cloud worden die voordelen wellicht nog groter voor uw organisatie. Enkele pluspunten:

  • Altijd en overal toegang tot data, onafhankelijk van apparaat omdat een cloudoplossing crossplatform is;
  • Lagere opstartkosten;
  • Schaalbaar en stabiele prestaties.

Om u te helpen de verschillen tussen de diverse soorten omgevingen goed helder te hebben en op basis daarvan een weloverwogen keuze te maken, kunt u hier onze whitepaper ‘Je purchase to pay proces automatiseren in de cloud? Dit zijn de voordelen’ downloaden.

Vraag aan

"Club Pellikaan heeft bewust gekozen voor een cloud oplossing. Met een zestal clubs door heel Nederland, is het decentraal kunnen beschikken over informatie van groot belang. Dit, gecombineerd met het feit dat Club Pellikaan geen eigen servers heeft, maakt de cloud oplossing van grote meerwaarde."

Etienne Simon, Club Pellikaan

Download de case study

Factuurverwerking in de cloud bij Easy Systems

Easy Systems is leverancier van digitale factuurverwerkingsoftware. Al onze purchase to pay oplossingen bieden wij zowel ‘on premise’ als ‘in de cloud’ aan. Lees hier meer over deze oplossingen.

Advies over factuurverwerking in de cloud

Wilt u meer weten over factuurverwerking in de cloud? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs.