Webinar: Verbeter je relaties met behulp van automatisering

Tijdens het webinar on demand wordt vertelt hoe automatisering helpt interne én externe relaties te verbeteren. Aan bod komen de relaties met:

Vul uw gegevens in

en ontvang direct een link naar het webinar in uw mailbox.

Webinar on demand: Verbeter je relaties met behulp van automatisering

Als we praten over automatisering van factuurverwerking, hebben we het al snel over ROI, besparingen, voordelen en… vul het zelf maar aan. Heel logisch natuurlijk, want dat zijn belangrijke zaken die van grote invloed zijn op uw beslissing. Maar automatisering levert zo veel meer op. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij stil gestaan dat automatiseren ook invloed heeft op uw (zakelijke) relaties? In het webinar on demand ‘Verbeter je relaties met behulp van automatisering’ belichten we deze kant van automatisering.

Webinar-voordelen-automatisering

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat automatiseren invloed heeft op relaties? Een onderbelicht onderwerp vinden wij. In dit webinar besteden we hier aandacht aan in het kader van factuurautomatisering. Daarnaast worden de nadelen/risico’s die organisaties ondervinden besproken en – belangrijker nog – hoe automatisering kan bijdragen aan het beperken/voorkomen hiervan.

Vraag hier úw webinar on demand aan

Het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en de link komt naar u toe.