Case Study

Twilmij
Microsoft Dynamics AX

Succesvolle integratie van factuurverwerking software met Axapta

Download de case study

Succesvolle integratie van factuurverwerking software met Axapta

Twilmij ontwikkelt en produceert hoogwaardige kernen en premixen voor de diervoedingssector in Noord West Europa. Voor het efficiënter inrichten van hun financiële proces waren zij op zoek naar een software oplossing met een succesvolle interface voor Axapta (Microsoft Dynamics AX). Easy Systems bood de oplossing!

“Alles wat we verwacht hadden”

Twilmij vond in Easy Systems een partner met de benodigde ervaring en kennis en schakelde hen in voor de implementatie van Easy Invoice. Een softwareoplossing voor het digitaal verwerken van de inkoopfacturen met een bewezen interface met Axapta. Slechts twee maanden na het in gebruik nemen van Easy Invoice, hebben de medewerkers van Twilmij zich al een duidelijk beeld kunnen vormen over de oplossing van Easy Systems en de koppeling met Axapta.

twilmij rond

 

"Na enige tijd met Easy Invoice te hebben gewerkt zijn de ervaringen zeer positief. Easy Invoice heeft alles in zich wat we in een dergelijke oplossing verwacht hadden. Het is zeer gebruiksvriendelijk en de controleurs en budgethouders werken er zonder problemen mee. De kleine opstartproblemen die zich voordeden, zijn netjes en correct in behandeling genomen en snel opgelost."

Finance Medewerker

 

Facturen raken niet meer zoek

Vóór de implementatie van Easy Invoice liep men bij Twilmij tegen een aantal lastige problemen aan. “Voorheen gingen de papieren facturen fysiek het bedrijf door voor controle en goedkeuring van diverse medewerkers. Hierbij kon het voorkomen dat er facturen verdwenen waardoor we vertraging opliepen in het administratieve proces.” Ook na betaling en archivering van facturen kostte het Twilmij soms veel tijd om een specifieke factuur terug te vinden. Met de digitale workflow en fiattering én het digitale archief van Easy Invoice zijn deze problemen verleden tijd.

Efficiënter betalingsverkeer

Twilmij heeft door de softwareoplossing van Easy Systems een flinke efficiencyslag kunnen maken in het administratieve proces. Daarnaast is er op verschillende gebieden grote tijdswinst gerealiseerd. Medewerker verteld: “Er is sprake van een snelle controle en goedkeuring van de facturen en de facturen zijn in ieder stadium van het proces terug te vinden.

"De grootste tijdwinst zit in het niet meer handmatig hoeven archiveren van de facturen en een efficiënter betalingsverkeer. Daarnaast is het digitaal verwerken van inkoopfacturen zeer passend in onze moderne bedrijfsvoering."

Al met al is de implementatie van Easy Invoice, in combinatie met ons financiële systeem Axapta, een grote vooruitgang in ons administratieve proces!”

Gerelateerde content