Wat is inkoopmanagement?

Inkoopmanagement is het centraal beheren en controleren van alle inkopen van een organisatie. Wanneer voor dit systeem een digitale oplossing – zoals Easy Purchase - wordt gebruikt, spreken we van digitaal inkoopmanagement.

Neem contact op  of   Download de brochure

Purchase wit

Inkoopmanagement advies

Wilt u weten hoe digitaal inkoopmanagement uw bedrijf kan helpen? Vraag dan een advies op maat aan. Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen met u te kijken hoeveel u kunt besparen kunt op uw inkoopmanagement-proces.

Laat u adviseren

In de maandcijfers van een bedrijf spelen de inkopen een grote rol. Inkomsten en uitgaven samen zorgen voor de winstbalans. Het is om die reden belangrijk om een goed actueel overzicht te hebben van uw inkoopverplichtingen. U hoeft dan niet langer te werken met geschatte investeringen, maar kunt deze tot op de komma nauwkeurig in de verwachte maandcijfers verwerken.

Inkoopmanagement met Easy Purchase

Easy Systems biedt met het pakket Easy Purchase een digitale oplossing voor uw inkoopmanagementproces – van aanvraag tot order.

- Inkopen van uw organisatie worden digitaal aangevraagd.
- Goedkeuring vooraf, in plaats van achteraf op basis van de factuur.
- De ontvangst ervan wordt geregistreerd.
- Inzicht in verplichtingen leidt tot vroegtijdig inzicht in uw kosten en voorkomt vervelende verassingen.
- Automatische ordermatching van de goederenfacturen.
- Digitale statistieken om inkoop optimalisatie door te voeren.

Easy Purchase is een standaard oplossing, maar wordt ingericht op uw specifieke inkoopmanagement-proces. Zo kunt u bijvoorbeeld vastleggen welke budgethouder voor welk onderdeel van de inkoop goedkeuring mag geven en tot welk bedrag deze persoon geautoriseerd is om goedkeuring te geven.

"De afdeling Finance heeft veel meer grip gekregen op het hele proces. Het digitaliseren van het inkoopproces heeft gezorgd voor een betere waarborging. Zo ontvangen wij eigenlijk geen facturen meer die niet vooraf zijn vastgelegd en goedgekeurd."

Orange Cyberdefense over Easy Purchase

Inkoopmanagement proces

 

Inkoopmanagement NL

 

Inkoopmanagement koppelen met factuurverwerking

Overweegt u uw inkoopmanagement te digitaliseren? Dan heeft het grote voordelen als u niet alleen uw inkoopmanagementproces digitaliseert, maar ook uw factuurverwerkingsproces. Het grote voordeel hiervan is dat deze twee processen digitaal naadloos op elkaar aansluiten.

Door het koppelen van Easy Purchase aan Easy Invoice zorgt u ervoor dat handmatige handelingen voortaan volledig geautomatiseerd verlopen. Het automatiseren van beide processen maakt bijvoorbeeld ordermatching mogelijk. Zo hebt u minder kans op menselijke fouten en behaalt u optimaal rendement op uw investering.

Neem contact op  of   Download de brochure