Weg met alle bonnetjes!

U heeft de verwerking van uw kostenfacturen en inkoopfacturen volledig geautomatiseerd. Facturen komen digitaal binnen, budgethouders tikken de facturen af, en de facturen worden geboekt in uw financieel systeem. Alleen ontvangt u van collega’s nog altijd declaraties door middel van uitgeprinte formulieren en bonnetjes. Hoogste tijd om de automatisering van uw facturenstroom uit te breiden naar uw declaratiestroom!

EasySystems Illustraties_v2.0_3. ‘Purchase to Pay-proces’-21

Koppel uw declaratiestroom aan uw facturenstroom

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op en laat u adviseren.

Laat u adviseren

Geautomatiseerde declaratieverwerking

Laat Easy Systems u het declaratiewerk uit handen nemen. Met onze oplossing voor geautomatiseerde declaratieverwerking, Easy Expense, voeren uw collega’s hun onkosten eenvoudig online in en voegen daar de bijbehorende bonnetjes digitaal aan toe. Bonnetjes kunnen op ieder gewenst moment, dus ook direct bij ontvangst, door uw collega’s met hun mobiel worden ingescand. Zij hoeven de originele bonnetjes dus niet langer meer te bewaren. De declaraties die zij online invoeren worden vervolgens door budgethouders gecontroleerd en gefiatteerd, met hetzelfde gemak waarmee zij nu ook de inkomende kosten- en/of inkoopfacturen met Easy Systems beheren. Easy Expense maakt namelijk gebruik van dezelfde workflow oplossing.

"Iedereen wordt blij van het verminderen van de administratieve lasten. Met Easy Invoice vond ik het al heel gewoon om altijd en overal informatie beschikbaar te hebben. Die behoefte hadden we ook voor onkosten en creditcard uitgaven van onze medewerkers.
Wij maken op jaarbasis hoge kosten voor alle reizen, dus inzicht in declaraties is van groot belang.
"

Pont Packaging over declaratieverwerking

Creditcardbetalingen

Maken uw collega’s ook gebruik van een zakelijke creditcard? Geen probleem. Easy Expense leest de transactiebestanden in die door uw creditcardmaatschappij worden aangeleverd. Wanneer uw collega’s online een declaratie invoeren, dienen zij alleen nog de aangeboden transactiegegevens in Easy Expense te koppelen aan hun declaratie. Zo Easy kan het gaan.

Van gedachten wisselen over uw declaratieproces?

Benieuwd hoe declaratieverwerking voor uw organisatie kan werken? Vraag een adviesgesprek aan.