Cijfers waar we trots op zijn!

Elke dag werken we hard om onze software te verbeteren om organisaties nog beter van dienst te kunnen zijn bij het automatiseren en optimaliseren van hun purchase to pay processen. En elke dag mogen we nieuwe organisaties met onze mooie oplossingen bekend maken.

0

Organisaties gingen u voor!

Easy Gebruikers

0

Gebruikers van Easy software.

Easy Oplossingen

0

Automatisch verwerkte facturen.

Easy Invoice

Easy Systems sluit naadloos aan op uw organisatie en IT omgeving

Slimme, ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. Onze oplossingen passen zich aan úw bedrijfsprocessen en IT omgeving aan, niet andersom. Maakt uw organisatie snelle groei door of verwacht u veranderingen in uw IT omgeving? Wij bewegen met u mee!


ERP-Onafhankelijke Oplossingen
De purchase to pay oplossingen van Easy Systems integreren moeiteloos met uw ERP / financieel systeem, waarbij de data uit de laatste altijd leidend is.

We hebben reeds ervaring met een groot aantal verschillende systemen, waaronder: Exact (Globe/Financials/Online), AccountView, MS Dynamics NAV/AX, SAP, IFS, Coda, Isah, iScala, Afas, Fimacs/ Rimses, Oracle, Unit4, Reflex en Handsoft.

Ook bieden wij de mogelijkheid om met meerdere ERP systemen tegelijkertijd te koppelen.

FDGazellenUBL_READYISO-IEC 27001ISO 9001

Digitaliseringsgraad Digitaliseringsgraad
Werkt u nog helemaal of grotendeels met papier, verwerkt u al PDF facturen of werkt u al XML/UBL facturen? Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing.

cloud Cloud & On-premise
Onze oplossingen draaien zowel in de cloud als on-premise (op uw eigen server). De keuze is geheel aan u.

workflow Workflow Management
Facturen kunnen op basis van verschillende criteria automatisch worden gekoppeld aan de juiste budgethouders. Om het nog makkelijker te maken kunt u een automatische workflow (Easy Flow) instellen volgens een vooraf vastgesteld procuratieschema.

internationaal Internationaal
Opereert uw organisatie internationaal of heeft u internationale ambities? Wij zijn er klaar voor. Onze oplossingen zijn meertalig en kunnen met meerdere valuta’s overweg.

internationaal  Betrouwbaar
Easy Systems is al 4 jaar op rij winnaar van een FD Gazellen Award. Daarnaast beschikken wij over een UBL Ready verklaring en zijn we ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Nieuws

Wat organisaties verwachten van de financiële afdeling van 2025

In nieuws

Big data, Artificial Intelligence, robotisering, automatisering; allemaal begrippen die we scharen onder de ‘digitale transformatie’. Dat die digitale transformatie ook moet plaatsvinden op de financiële afdeling van organisaties is een feit. Sterker nog: de financiële afdeling zal moeten transformeren om te blijven voldoen aan de verwachtingen van de eigen organisatie. Technologische vooruitgang Iedere professional is … Lees meer

Hoezó ontzorging door uw software zélf te beheren?

In nieuws

‘Eigenlijk is het tegenstrijdig,’ zegt Nicky Hendriks, Sales Executive bij Easy Systems, specialist in purchase tot pay-oplossingen. ‘Wij willen klanten ontzorgen, en dit doen we juist door ze de mogelijkheid te bieden hun software zélf te beheren.’ Verhogen van de flow ‘Ergens is het ook wel logisch, want in praktijk blijkt dat organisaties die zelf … Lees meer

Waar liep KSS tegenaan bij de factuurverwerking?

In klanten

KSS levert bedrijfskundige oplossingen op het gebied van ICT, financiën, marketing en communicatie, HR, huisvesting, onderhoud, inkoop en services. Al jarenlang bieden ze diensten voor kinderopvang, integrale kindcentra en onderwijs, maar we ondersteunen ook steeds vaker jeugdzorg en -gezondheid, (sport)verenigingen, welzijn en jeugdwerk. Mirjam van Lieshout van KSS (Wij zijn JONG BV) vertelt over haar … Lees meer

Advies over de automatisering van uw purchase to pay proces?

Neem contact op