Het proces van fiatteren van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Meerdere medewerkers moeten hun goedkeuring geven, voor de factuur meegenomen wordt in het betaalproces. Een geautomatiseerd proces maakt deze handelingen efficiënter en dus goedkoper.

Met Easy Invoice bieden wij een passende oplossing voor het eenvoudig fiatteren van inkoopfacturen. Easy Expense maakt het fiatteren van declaraties gemakkelijker.

Gratis advies over het fiatteren van facturen?     VRIJBLIJVEND ADVIES

Hoe werkt het fiatteren van facturen?

Easy Invoice en Easy Expense zijn softwareapplicaties die het fiatteren van facturen digitaliseren of zelfs geheel automatiseren. In combinatie met Easy Purchase kunt u zo uw gehele purchase to pay proces controleren en versnellen. Onze software kan bovendien eenvoudig gekoppeld worden met uw erp-pakket.

Wanneer alle betrokken medewerkers de facturen gefiatteerd hebben, krijgt deze factuur de status ‘Gefiatteerd’. Vanaf dat moment kan de factuur daadwerkelijk in het betaalproces meegenomen worden.

Daarnaast is het mogelijk om het fiatteren van een factuur uit te stellen naar een later moment. Als u hiervoor kiest, komt de factuur automatisch in de status ‘Later fiatteren’. U kunt de verschillende statussen van al uw facturen eenvoudig opvragen.

Afkeuren van facturen

Naast de mogelijkheid om facturen eenvoudig te fiatteren, is het ook mogelijk om facturen af te keuren. U geeft hierbij de reden van afkeuring op en kunt dit aangeven bij de persoon die u deze factuur gestuurd heeft. De factuur zal op een later moment opnieuw aangeboden moeten worden ter goedkeuring.

Fiatteren met de app van Easy Invoice

Wilt u niet gebonden zijn aan een werkplek om uw facturen te kunnen fiatteren? Dat kan met de app van Easy Invoice. Klik verder om meer te lezen over deze handige applicatie, waarmee u 24/7, waar u ook bent inzicht heeft in uw facturenstroom. Snel, gemakkelijk en altijd bereikbaar.

Wilt u meer informatie over onze app?     INFORMATIE OVER EASY APP