1 min read

Easy Systems is Product Partner van Isah

We zijn trots om te kunnen aankondigen dat Easy Systems nu officieel product partner is van Isah Business Software. Isah en Easy Systems werken al sinds langere tijd samen, maar hebben dit nu officieel gemaakt in een partnerschap.

Isah en Easy Invoice

Binnen de (maak)industrie wordt veel gebruik gemaakt van Isah als ERP-applicatie. Easy Systems heeft, met ondersteuning van Isah, een interface ontwikkeld die zorg draagt voor een goede uitwisseling van gegevens tussen Isah en Easy Invoice. Essentieel om technische problemen voor u als gebruiker te voorkomen. Easy Invoice is het facturenportaal dat gekoppeld wordt aan uw Isah omgeving. Met deze web based oplossing kunt u inkomende (digitale) facturen elektronisch verwerken. Easy Systems biedt tevens een intelligente factuurherkenningsoplossing waarmee u uw inkomende facturen geautomatiseerd kunt ontvangen en herkennen. Binnen het factuurverwerkingsproces worden veel facturen verwerkt die betrekking hebben op een inkooporder. Of dit nu inkopen zijn op voorraad of op productieorder, beide type facturen worden door Easy Invoice compleet afgehandeld. We lezen de inkoopnummers van de factuur af en halen de ontvangsten op vanuit Isah. Bij een positieve match worden de facturen, door gebruik te maken van een 3-way-match, direct aangeboden voor verwerking. Bij het matchen van facturen wordt tevens rekening gehouden met inkooporders en ontvangsten en de bijbehorende aantallen, prijzen, eenheden, etc. Deze worden gebruikt om de geboekte inkoopfacturen zoveel mogelijk automatisch te matchen. Alle facturen die niet matchen en facturen zonder ordernummer worden bij de verantwoordelijke persoon in circulatie gebracht voor controle en/of autorisatie. Dit kan vanachter uw pc, maar ook met behulp van uw smartphone.

Interface

Verschillende van onze klanten werken reeds met de Easy Invoice– Isah interface, waaronder Hembrug Machine Tools, D&M Vacuümsystemen en HITEC Power Protection. De interface kan worden gekoppeld aan verschillende versies van Isah en gaat mee in de updates die door Isah worden uitgevoerd. Indien u maatwerk binnen Isah heeft is dit geen belemmering. We zullen er in het project alleen rekening mee moeten houden. De oplossingen van Easy Systems zijn flexibel en op klantwens te configureren. Bovenstaande heeft in principe geen consequenties voor klanten die reeds gebruik maken van de koppeling tussen Isah en Easy Invoice. Heeft u echter vragen dan kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met sales afdeling op ons kantoor te Ede. Wij informeren u graag over onze oplossingen en de mogelijkheden voor uw organisatie. Bel met 0318-648748 of stuur een e-mail naar info@easysystems.nl.