Purchase to Pay Best Practice

U bent op zoek naar een softwarepakket waarmee u uw gehele purchase to pay proces kunt automatiseren. Maar welk pakket is voor uw organisatie het best? Onze klanten gingen u voor in dit zoekproces. Wij selecteerden de Purchase to Pay Best Practices uit ervaringen van diverse organisaties.

EasySystems Illustraties_v2.0_3. ‘Purchase to Pay-proces’-24

P2P Best Practice in de praktijk?

Wilt u weten hoe u in de praktijk het best kunt werken met purchase to pay software? Kom in contact met bedrijven die al eerder de overstap maakten. Bekijk onze tevreden klanten onder Referenties voor purchase to pay best practices of neem contact op met een van onze adviseurs voor purchase to pay advies

Laat u adviseren

Purchase to pay top 5

Bedrijven die kozen voor ons purchase to pay-pakket (of delen ervan zoals Easy Invoice) noemden de onderstaande punten als belangrijkste overwegingen om tot een keuze te komen.

  1. Zorg voor overzicht en optimale vindbaarheid: alle documenten in één systeem.
  2. Koppel uw purchase to pay pakket aan uw eigen ERP-pakket, zodat niet alleen de factuuradministratie, maar ook de betalingen en het voorraadbeheer soepel verlopen.
  3. Een belangrijke purchase to pay best practise is dat de gekozen software zo gebruiksvriendelijk is dat het volledig intuïtief Wanneer een pakket zo eenvoudig is dat het direct op de eerste dag tijdwinst oplevert krijgt u zelfs de meest conservatieve medewerker van uw organisatie enthousiast.
  4. Verbreed uw werkterrein door te kiezen voor een purchase to pay app, zoals de Easy Invoice App.
  5. Kies voor aanvullende modules die de financiële administratie op alle terreinen makkelijker maken, zoals scan-en-herken (ocr) software, contractmanagement software, declaratieverwerking software, inkoopmanagement software en e-facturatie software.

"Ons grootste pijnpunt - en dé reden om op zoek te gaan naar een purchase to pay oplossing - was het vele handmatige werk.

Zo moesten wij voorheen alle papieren facturen één op één overtypen in Microsoft Dynamics NAV. Geestdodend en veel handwerk."

Banken Champignons over hun keuze voor Purchase to Pay automatisering

 

Overstappen naar purchase to pay-software

Het automatiseren van uw purchase to pay proces levert u diverse voordelen op. Het belangrijkst is dat uw purchase to pay proces soepeler, sneller en zonder handmatige handelingen verloopt.

De automatisering levert u bovendien direct voordeel op in de vorm van een besparing op fte-uren. Wanneer u overweegt over te stappen op (één van) onze oplossingen, helpen we u graag uit te rekenen hoe groot deze besparing voor uw organisatie kan zijn.

Wilt u meer weten over Purchase to Pay automatisering?

Vraag een adviesgesprek aan en we gaan samen met u kijken naar uw huidige processen en hoe automatisering u kan helpen.