Aeronamic

Aeronamic - Accountview & Isah

“Easy Systems heeft een bewezen track record en veel ervaring met onze bestaande systemen, Isah in combinatie met Accountview. Daarnaast hebben we vanwege onze vestiging in Roemenië te maken met andere talen, munteenheden en verschillende btw-regels. Die zaken worden allemaal goed afgedekt met dit pakket.”

IJsbrand Stoutenbeek – Director Finance

CASE STUDY AERONAMIC

Nationale Opera & Ballet - AccountView

“Wat ik heel erg fijn vind aan de samenwerking met Easy Systems, is het pro-actieve meedenken. Het is erg fijn dat ze aanbieden om 1 keer per jaar naast ons team te komen zitten om te kijken of wij wel alles uit de tool halen én of we deze ook echt gebruiken waar hij voor bedoeld is. Dat ze daarbij gratis, vrijblijvend advies geven over hoe het eventueel anders zou kunnen, dat waardeer ik enorm.”

Miek de Ruijter – Directeur Financiën & Control

CASE STUDY NATIONALE OPERA & BALLET

Nationale opera en ballet
Banken Champignons

Banken Champignons - Microsoft Dynamics NAV

Banken Champignons maakt gebruik van de oplossingen van Easy Systems om het hele purchase to pay traject te automatiseren. Hiervoor is een integratie met Microsoft Dynamics NAV gerealiseerd. Met Easy Invoice worden jaarlijks ongeveer 20.000 facturen verwerkt. Het grootste pijnpunt – en dé reden om op zoek te gaan naar een purchase to pay oplossing – was het vele handmatige werk.
“In de oude situatie kwam het gros van de facturen op papier, via de post binnen. Elke factuur die op die manier ontvangen werd, werd één op één overgetypt in Microsoft Dynamics NAV. Geestdodend en veel handwerk.”

Alfred van Dooren, applicatiebeheerder.

CASE STUDY BANKEN CHAMPIGNONS

Kwik-Fit - Microsoft Dynamics AX

“Het grootste deel van de facturen verwerkten wij al digitaal, maar toch werd nog altijd een groot deel handmatig ingevoerd. Daarnaast was het altijd al onze wens om voor de indirecte kosten een modernere workflow in gebruik te nemen. Al tijdens de eerste gesprekken bleek dat Easy Systems goed naar onze wensen had geluisterd en kwam met een (betaalbare) oplossing specifiek voor onze situatie.”

Ewoud Rozendaal – Hoofd Financiële Administratie

Case Study Kwik-Fit

morssinkhof groep easy invoice microsoft dynamics ax

Morssinkhof Groep - Microsoft Dynamics AX

“De standaard oplossing die MS Dynamics AX bood was voor ons niet goed genoeg én te duur. Easy Systems gaf een heldere uitleg van wat we precies konden verwachten en bood, in tegenstelling tot de concurrenten, een reële prijs. Dat alles bij elkaar gaf voor ons de doorslag om met Easy Systems in zee te gaan.”

Geert Morssinkhof – Product/proces engineer

Case Study Morssinkhof Groep

Vandersterre Groep - Unit4 Agresso Wholesale en Reflex

“De samenwerking met Easy Systems ervaar ik van begin af aan als prettig en professioneel. Onze wensen zijn naar tevredenheid geïmplementeerd en er wordt goed meegedacht. Het is goed om te zien dat de organisatie zelf ook doorontwikkeld en er meer oplossingen mogelijk zijn zoals voor contracten wat wellicht ook interessant voor ons kan zijn.”

Richard van der Lingen – Manager Finance

Case Study Vandersterre

Logo Vandersterre Groep
Logo Neos

Neos - Exact Globe

De overheveling van de zorgtaken naar de gemeenten heeft veel invloed gehad op de bedrijfsvoering van Stichting Neos. Naar aanleiding van deze veranderingen heeft Neos onder andere besloten over te stappen op de digitale verwerking van facturen.

Case Study Neos

DZAP - Accountview

DZAP streeft continu naar kwaliteitsverbetering, zowel intern als extern. Het digitaliseren van interne processen, waaronder de administratie en interne goedkeuringsprocedures, is hier een voorbeeld van. Zowel qua betrouwbaarheid (consistentie), tijd, papierverbruik en verbetering in de interne workflow zag DZAP kans om verbeteringen door te voeren.

Case Study DZAP

DZAP case study
svrz digitale factuurverwerking

SVRZ - Exact Financials

“Na een uitgebreid selectietraject hebben we gekozen voor Easy Systems.De oplossing van Easy Systems stak er bovenuit door de integratie/koppeling met Exact Financials en het gebruiksgemak voor onze medewerkers. De look & feel van de oplossing sprak ons enorm aan. Daarnaast waren efficiëntie, tijdsbesparing en  kostenbesparing wensen die we zochten én vonden in de oplossing”, aldus Peter Rijk, Teamleider Finance & Control.

Case Study SVRZ

SecureLink - Afas Online

De toegenomen drukte op de afdeling Finance kon niet alleen met nieuwe medewerkers opgevangen worden. Daarom besloot SecureLink, een snel groeiende organisatie gericht op het managen en realiseren van geïntegreerde cyber security en infrastructuur oplossingen, het gehele Purchase to Pay proces te digitaliseren.

Case Study SecureLink

SecureLink
IJburg College case study

IJburg College - Exact Online

Vanwege de snelle groei heeft het IJburg College er een tweede vestiging bij gekregen. Met de komst van deze vestiging werden de facturen van vestiging A naar vestiging B gebracht. Dit leidde tot vertragingen in de doorlooptijd en zelfs tot het kwijtraken van facturen. Ook het verwerken van de facturen door de administratie was een tijdrovend proces. Inge Smid, hoofd administratie, vertelt: “We kunnen hier echt spreken over een op de klant afgestemde implementatie. Juist omdat een school toch anders is dan een commerciële organisatie, was dit voor ons van groot belang. Easy Systems bood een goede oplossing voor ons en maakte alle beloftes waar.”

Case Study IJburg College

Stichting Nusantara - Exact Online

Voordat Stichting Nusantara gebruik ging maken van de oplossing van Easy Systems was de financiële administratie veel tijd kwijt met zoekgeraakte facturen en te lange doorlooptijden in de goedkeuring van facturen. Gert Meijer, manager planning & control: “Als je als organisatie de doorlooptijd van facturen als lang ervaart, de zekerheid ontbreekt of de facturen wel op tijd betaald worden en facturen regelmatig verdwijnen, dan is dit snel te implementeren systeem zeker een aanrader!”

Case Study Nusantara

Case Study Nusantara
Case Study Bercomex

Bercomex - Isah & Accountview

Bercomex heeft ervoor gekozen om de procesvoering verder te professionaliseren met de oplossing van Easy Systems. Voordat Bercomex hier gebruik van ging maken, was er sprake van een papieren proces en werd alles met de hand gedaan. Belangrijke resultaten zijn o.a. meer controle over het proces en daardoor een duidelijke kwaliteitsverbetering, externe controle (door de accountant) is zeer versimpeld en er is meer inzicht in de liquiditeitsbegroting waardoor hier makkelijk op gestuurd kan worden.

Case Study Bercomex

Rotodyne - Isah & AccountView

Voordat Rotodyne gebruik maakte van de oplossing van Easy Systems, was het inboeken van inkoopfacturen een tijdrovende activiteit. “Als relatief kleine organisatie legt dit een behoorlijk beslag op de beschikbare capaciteiten. Capaciteit die zinvoller ingezet kan worden om bij te dragen aan de operatie en/of verkoop. De oplossing van Easy Systems voor digitale factuurverwerking kon ons ondersteunen bij dit proces”, aldus Esther Bakkes, Office Manager.

Case Study Rotodyne

Case Study Rotodyne
Marqt

Marqt - Afas Profit

Marqt, de nieuwe supermarkt voor alle duurzame dagelijkse boodschappen, is al sinds 2011 klant van Easy Systems. Met de overstap naar het digitaal verwerken van de inkomende facturen en het automatisch matchen van de facturen met de inkooporders heeft Marqt een cruciale stap gezet om de snelle groei van de organisatie te faciliteren.

Case Study Marqt

ROTO BV - Exact Globe, Msoft & MS Dynamics AX

Het was een toevallige samenloop van omstandigheden die goed uitpakte: een strategische heroriëntatie en het verzoek van een klant of ROTO haar facturen geschikt voor e-invoicing kon aanleveren. ‘In het kader van stroomlijning van processen leek ons deze optie de moeite van het onderzoeken waard. Zo kwamen we bij Easy Systems terecht en nu werken we al sinds 2011 naar volle tevredenheid met Easy Invoice, hun oplossing voor digitale factuurverwerking.

Case Study ROTO

De Boer Staal
Case Study Twilmij

Twilmij - MS Dynamics AX

Twilmij vond in Easy Systems een partner met de benodigde ervaring en kennis en schakelde hen in voor de implementatie van Easy Invoice. Een softwareoplossing voor het digitaal verwerken van de inkoopfacturen met een bewezen interface met Axapta. Twilmij maakt inmiddels al enige tijd gebruik van Easy Invoice. In deze periode hebben de medewerkers van Twilmij zich een duidelijk beeld kunnen vormen over de oplossing van Easy Systems en de koppeling met Axapta.

Case Study Twilmij

UTZ Certified - Accountview

Facturen achteraf goedkeuren, tekenbevoegden in het buitenland en veel mails om facturen in de keten te volgen. Het kostte de financiële administratie van het snel groeiende UTZ Certified steeds meer tijd. Totdat de softwareoplossing van Easy Systems voor digitale factuurverwerking en digitaal declareren werd geïmplementeerd. De doorlooptijd van facturen is gehalveerd en de efficiency schoot omhoog.

Case Study UTZ

Case Study UTZ Certified
De Jong & Laan Accountants BV

De Jong & Laan - Alure

De Jong & Laan zocht naar een efficiëntere manier om facturen te verwerken, gekoppeld aan een digitale workflow voor het interne goedkeuringsproces. Geen facturen meer heen en weer sturen per post of mail, maar één totaaloplossing die deze interne papierstroom vervangt. Zij kozen voor Easy Invoice omdat de applicatie op een eenvoudige manier te koppelen was aan hun financiële systeem en een gebruikersvriendelijke indruk gaf.

Case Study De Jong en Laan

Club Pellikaan - Exact Online

Bij Club Pellikaan bestond de wens om efficiënter te gaan werken m.b.t. het factuurverwerkingsproces. Geen facturen meer die zoekraken in de organisatie, met minder uren hetzelfde aantal facturen verwerken en op elk gewenst moment facturen kunnen accorderen. Daarnaast heeft Club Pellikaan een zestal clubs door heel Nederland, waardoor het decentraal kunnen beschikken over informatie van groot belang is. Club Pellikaan koos voor Easy Invoice in de Cloud.

Case Study Club Pellikaan

Case Study Club Pellikaan
Hembrug

Hembrug Machine Tools - Isah & Accountview

“Na vergelijking van diverse leveranciers is gekozen voor Easy Systems. Voor ons was het van belang dat binnen Easy Systems de kennis van ons ERP pakket Isah aanwezig is. Daarnaast waren de mogelijkheden van het pakket om alle factuurboekingen te kunnen doen, de prijsstelling en de toegezegde ondersteuning doorslaggevend”, aldus Paul Koot, Hoofd Administratie.

Case Study Hembrug

D&B The Facility Group - Axxerion & Accountview

In het verleden werden de facturen handmatig geboekt en hardcopy de organisatie ingestuurd voor goedkeuring. Dit bracht een aantal risico’s met zich mee, waaronder geen standaard controle op bankrekening en geselecteerde crediteur, zoekraken facturen gedurende het goedkeuringsproces en een te late betaling van facturen. “Wij waren ons er van bewust dat wij het proces verder moesten gaan optimaliseren om de groei van het bedrijf bij te houden”, aldus Bram van der Kolk, Manager Finance & Control.

Case Study D&B

D&B The Facility Group
Stadgenoot

Stadgenoot - DBS

De keuze voor Easy Invoice vond plaats na een zorgvuldige selectieprocedure met 6 verschillende partijen. De doorslag gaf de performance en  gebruiksvriendelijkheid. “De oplossing is gemakkelijk om mee te werken en heeft een heldere structuur. Naast het volledige inzicht in de facturenstroom voorziet de oplossing in de voor onze branche specifieke zaken zoals het matchen met werkbonnen, BTW verlegd en het gebruik van een g-rekening”, aldus Richard Gundelach, Hoofd Concernadministratie.

Case Study Stadgenoot

Koninklijk Theater Carré - Accountview

Koninklijk Theater Carré heeft een ingewikkelde administratie met veel kostenplaatsen en kostensoorten waardoor er te vaak fouten werden gemaakt in de administratie. Bart van Heugten, adjunct directeur van Carré, geeft aan dat hij graag meer inzicht wil hebben in de gehele facturenstroom.

Case Study Theater Carré

carre
Van Happen

Van Happen Containers - MS Dynamics NAV

“Easy Invoice sluit aan bij al onze wensen en eisen. Met deze oplossing hebben wij een beter inzicht verkregen in de factuurstroom en is er 100% beheersing van de factuurstroom van binnenkomst tot betaling. Easy Invoice heeft vele mogelijkheden en functionaliteiten die een goede bijdrage leveren aan een kwalitatieve verbetering van het factuurproces”, aldus Leo Merks, Financieel Directeur.

Case Study Van Happen