Arcus Nederland BV

Inkoopfacturen automatisch, op regelniveau, gematcht

verwerking van inkoopfacturen
Arcus Nederland BV is al tientallen jaren specialist op het gebied van buizen, flenzen en fittingen. Op basis van deze kennis en ervaring biedt Arcus de klant een concrete meerwaarde in de vorm van kostenbesparende adviezen en optimale leveringen. Het streven is om op basis van kwaliteit, flexibiliteit en service, duurzame relaties aan te gaan met zowel klanten als met toeleveranciers.

Arcus bedient de markt in Nederland vanuit de hoofdvestiging in Dordrecht. Daarnaast heeft Arcus Nederland BV een vestiging in Brielle. Vanuit  deze vestiging worden, naast het roestvast staal pakket, tevens staal en andere industrial supplies uit voorraad geleverd; waaronder afsluiters, pakkingen en andere bevestigingsmaterialen.

Verwerking van inkoopfacturen én kostenfacturen met Easy Invoice

Arcus maakt gebruik van Unit4 Agresso Wholesale (AW). Ze verwerken op jaarbasis circa 20.000 facturen en verzorgen tevens de verwerking van de facturen voor Duitsland en België. Voor het digitaal verwerken van de inkomende facturen is er gekozen voor Easy Systems.

Voor de integratie met Unit4 AW is de Interface van Unit4 gebruikt. Zowel de inkoopfacturen als de kostenfacturen worden met Easy Invoice verwerkt. De inkoopfacturen worden automatisch, op regelniveau, gematcht binnen Easy Invoice. Binnen Arcus zijn er 25 medewerkers betrokken bij het verwerken en goedkeuren van de facturen, waarvan er 5 gebruik maken van de App (Easy Invoice app).

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!