Bizzdesign BV

Meerwaarde is de flexibiliteit van de oplossingBizzdesign BV maakt gebruik van erp onafhankelijke oplossing Easy Invoice

BiZZdesign biedt complete en integrale oplossingen voor het ontwerpen en verbeteren van organisaties: effectief, bewezen en resultaatgericht. Met als primair doel: business agility. Voor organisaties wereldwijd. BiZZdesign is een innovatieve en toonaangevende kennisorganisatie die continu streeft naar het leveren van toegevoegde waarde aan organisaties. Wij helpen organisaties om grip te krijgen op verandering, om veranderingen beheerst en gestructureerd te managen, om uiteindelijk slagkracht te vergroten. Onze geïntegreerde oplossingen bestaan uit gebruiksvriendelijke tools, best-practice modellen, methoden, opleiding en consultancy voor de volgende vakgebieden:

  • Business Model Management
  • Enterprise Architecture
  • Business Process Management
  • Lean Management
  • Governance, Risk & Compliance

ERP onafhankelijke oplossing Easy Invoice

BiZZdesign is een decentrale organisatie. Hierdoor vergt het handmatig verwerken van de inkomende facturen veel tijd en inspanning. Na een selectieproces heeft BiZZdesign gekozen voor de ERP onafhankelijke oplossing Easy Invoice. Een meerwaarde ten opzichte van de andere oplossingen is de flexibiliteit van de oplossing. Daarbij was de ervaring en kunde van de Afas Interface ook van belang. Binnen BiZZdesign worden er jaarlijks circa 5.000 facturen verwerkt, daarbij zijn 15 personen bij betrokken.

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!