Rijk Zwaan Nederland BV

“Volledige integratie met Navision en gebruiksvriendelijkheid gaf de doorslag”mogelijkheid om te integreren met navision gaf de doorslag voor Rijk Zwaan

Rijk Zwaan is een wereldwijd actief groenteveredelingsbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige groenterassen voor de professionele voedingstuinbouw onder glas, in tunnels en in de vollegrond. Het bedrijf hoort bij de top 5 van wereldwijd opererende groenteveredelingsbedrijven. Rijk Zwaan is een wereldwijd actief groenteveredelingsbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige groenterassen voor de professionele voedingstuinbouw onder glas, in tunnels en in de vollegrond. Het bedrijf hoort bij de top 5 van wereldwijd opererende groenteveredelingsbedrijven.

Easy Invoice geïntegreerd met Navision

Sinds 2010 werkt Rijk Zwaan met de oplossingen van Easy Systems in zowel Nederland, Spanje als Duitsland. Easy Invoice is geïntegreerd met Navision. Jaarlijks worden er 25.000,  zowel de papieren als de digitale, facturen verwerkt. De mogelijkheid om volledig te integreren met Navision en de gebruiksvriendelijkheid van de software gaf voor Rijk Zwaan de doorslag om voor Easy Systems te kiezen. De oplossing  in combinatie met MS Dynamics NAV (Navision) heeft zich al meerdere malen bewezen bij o.a. Van Gorp Greenfood en Van Happen Containers.

Purchase to pay automatisering, ook iets voor u?

Laat u adviseren!