1 min lezen

Wij zitten er helemaal klaar voor!

Door Easy Systems op 21 oktober 2021

Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet alleen voor de buitenwereld, maar we hebben ook intern zoveel mogelijk geheim gehouden.

1 min lezen

Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

Door Easy Systems op 14 oktober 2021

Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen uitpakken. De komende twee weken zijn we samen met ICreative, Coforce, Diesis en Stiply nog druk bezig om alles klaar te zetten en dan kunnen we eindelijk delen waar we al die tijd achter de schermen mee bezig zijn geweest. 

1 min lezen

Wij trekken binnenkort een nieuw jasje aan... Waarom eigenlijk?

Door Easy Systems op 07 oktober 2021

Ede, 7 oktober 2021 – Binnenkort krijgen wij een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe look en feel met de hele wereld te delen, zo enthousiast zijn we. Maar we horen het u haast denken ‘dat is leuk voor jullie, maar wat heb ik daar aan?’.  

2 min lezen

Easy Systems krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Door Easy Systems op 30 september 2021

Ede, 30 september 2021 – Easy Systems kondigt aan dat het een nieuw logo en een nieuwe huisstijl krijgt. De verandering volgt op de herpositionering die de moedermaatschappij ondergaat. "Die verandering is noodzakelijk, als organisatie moet je meebewegen met de markt. Natuurlijk is een nieuw logo of huisstijl op zichzelf geen doel, hier zit een verhaal achter, een visie voor de toekomst en dat is het belangrijkste aspect", zegt Jan Willem ter Steege, CEO van Easy Systems.  

1 min lezen

Easy Systems lanceert One version Interface Dynamics 365 F&O

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 02 september 2020

Easy Systems lanceert een nieuwe one version interface voor Dynamics 365 Finance & Operations (D365 F&O). Hiermee is Easy Systems de eerste Best of Breed softwareleverancier die de continue updates van D365 F&O ondersteunt zonder onderbrekingen.

Onderwerpen: Productontwikkeling
1 min lezen

Easy Systems behaalt ISO 27017 certificering voor clouddiensten

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 14 juli 2020

ISO 27017

Easy Systems behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27001 én ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. “Door ISO 27017 bieden we onze klanten nog meer transparantie over de beveiliging van onze clouddiensten. We zijn nu in staat een beveiligingsniveau te realiseren waar de meeste organisaties die on-premise werken van dromen!”, zegt Jan Willem ter Steege, managing director bij Easy Systems. 

Onderwerpen: Certificeringen
1 min lezen

CraniumConnect en Easy Systems kondigen partnership aan

Door Esther Witten op 15 april 2020

CraniumConnect en Easy Systems slaan de handen ineen. Dit betekent dat CraniumConnect, dé digital business community binnen Europa zichzelf verbreedt op het gebied van purchase to pay.

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Easy Systems voor tweede jaar op rij in Top 250 Groeibedrijven

Door Esther Witten op 10 maart 2020

TOP-250_groeibedrijf

Trots zijn wij op het feit dat wij voor het tweede jaar op rij genoteerd staan in de Top 250 Groeibedrijven! Tijdens de vierde editie van het nlgroeit jaarevent in Ahoy Rotterdam werd de lijst gepresenteerd.  Een mooie waardering waar wij natuurlijk heel blij mee zijn.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Easy Systems en Intris verlengen partnership

Door Esther Witten op 04 november 2019

Ede, 4 november – Easy Systems biedt een integratie met de softwaresystemen van Intris, een Belgische leverancier van innovatieve, gebruiksvriendelijke en transparante managementtools voor de logistiek en industrie. Een vruchtbaar partnership dat Easy Systems een sterkere positie biedt in de logistieke branche in België en Intris een veelgevraagde uitbreiding op hun productportfolio voor hun klanten.

Onderwerpen: Partnerships
2 min lezen

Easy Systems is één van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland

Door Esther Witten op 21 maart 2019

Ede, 21 maart 2019 - Easy Systems is uitgeroepen tot één van die 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het Erasmus Centre for Entrepreneurship, in samenwerking met Rotterdam School of Management en Erasmus University monitoren en onderzoeken snelgroeiende bedrijven in Nederland. Jaarlijks worden de resultaten daarvan gepubliceerd in het ScaleUp Dashboard en gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Succesvolle samenwerking met Korade

Door Esther Witten op 18 februari 2019

We hebben weer een mooie samenwerking met een partner kunnen realiseren. Korade is een organisatie die bedrijfsprocessen automatiseert met ERP pakketten als Infor LN / Baan IV. Hapam is een klant van Korade en gebruikt al jaren Infor LN als ERP. Deze organisatie is producent van hoogspanningsscheiders en aardschakelaars voor buiten en binnen gelegen verdeelstations. Hapam heeft door de jaren heen meer dan 120.000 scheiders geleverd in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Event: Marktontmoeting e-factureren 2018 door PIANOo

Door ewitten@easysystems.nl op 26 juli 2018

Op 12 september 2018 organiseert PIANOo het E-facturatie evenement Marktontmoeting en Pannenbier. Een ontmoeting tussen aanbieders van e-facturatieoplossingen en aanbestedingsplichtige organisaties.

1 min lezen

Easy Systems slaagt weer voor ISO-certificering

Door Esther Witten op 24 mei 2018

Na de uitgebreide jaarlijkse audit zijn Easy Systems en zusterbedrijf ICreative op 17 mei 2018 opnieuw beloond met de ISO certificaten 9001 en 27001. ‘Dankzij onze gestructureerde werkwijze kunnen onze relaties vertrouwen op constante kwaliteit en een waterdicht securitybeleid’, zegt ISO-project manager Rob Coolen.

Onderwerpen: Certificeringen
1 min lezen

Wordt Easy Systems Most Innovative Software Company of the Year 2018?

Door Esther Witten op 08 mei 2018

Wij zijn genomineerd voor de FoodValley ICT Awards in de categorie Most Innovative Software Company. Een mooi compliment waar we heel trots op zijn! Op 28 mei aanstaande ontdekken we of we ook daadwerkelijk de award in ontvangst mogen nemen.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Vierde FD Gazellen Award op rij voor Easy Systems

Door Esther Witten op 20 oktober 2017

compilatie fd gazellen awards easy systems

Easy Systems wint FD Gazellen Award 2017. Deze prestigieuze award mochten wij in november voor de vierde achtereenvolgende keer in ontvangst nemen. Wat zijn wij trots op deze prestatie!

Onderwerpen: Awards & Nominaties
2 min lezen

InnovestIT Group actief in Nederlandse consolidatieslag softwarebedrijven

Door Esther Witten op 04 september 2017

Ede, 1 september 2017 - Na het eerder dit jaar financieren van start up voor Robotic Process Automation, Coforce B.V., doet de InnovestIT Group nu een overname van dienstverlener Diesis Consultancy B.V.

1 min lezen

ISO 9001 en 27001 certificering voor Easy Systems

Door Esther Witten op 18 april 2017

Ede, 18 april 2017 – Easy Systems uit Ede is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. De software ontwikkelaar toont hiermee aan dat het bedrijf de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde heeft en dat continue verbetering ingebed is in de organisatie.

Onderwerpen: Certificeringen
1 min lezen

Datamex is partner geworden van Easy Systems

Door Esther Witten op 29 maart 2017

Datamex, al meer dan 30 jaar actief en gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen, is partner geworden van Easy Systems. Datamex adviseert en implementeert al jaren de oplossingen van Isah. Een mooie aanvulling daarop is de software van Easy Systems die zich specialiseert in het automatiseren van het purchase to pay proces.

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Easy Systems verwelkomt nieuwe partner Quartess

Door Esther Witten op 12 december 2016

nieuwe_partner_quartess_700x393

Vlnr: Jan Muller directeur Quartess, Paul van der Lee partnermanager en Jan Willem ter Steege directeur Easy Systems

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Easy Systems opnieuw winnaar van een FD Gazellen Award

Door Esther Witten op 13 oktober 2016

FD-Gazellen-web

Easy Systems is voor het derde achtereenvolgende jaar winnaar van een FD Gazellen Award. Een prestatie waar wij ongelofelijk trots op zijn. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze prijs moet een onderneming aan diverse criteria voldoen.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Easy Systems op Factuurcongres 2016

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 08 maart 2016

Op 14 april 2016 gaat het Factuurcongres van start. Het congres is bedoeld voor financiële zakelijke eindgebruikers die informatie zoeken omtrent onderwerpen als regeldruk, standaardisatie en efficiënte factuurverwerking. Verschillende organisaties, waaronder Easy Systems, zullen op deze dag een afwisselend programma neerzetten met interessante sprekers, break-out sessies en de mogelijkheid tot 1-op-1 gesprekken met de deelnemende organisaties.

Onderwerpen: Productontwikkeling
1 min lezen

Nieuwe directeur Easy Systems

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 22 december 2015

Jan Willem blogs

Per 1 maart 2016 start Jan Willem ter Steege als nieuwe directeur van Easy Systems BV. Jan Willem ter Steege volgt de huidige directeur Erik van Doorn op. Erik zal zich gaan bezig houden met het opzetten van nieuwe activiteiten binnen de groep.

Onderwerpen: Nieuws uit de groep
1 min lezen

Easy Systems is een FD Gazelle 2015!

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 26 oktober 2015

Zoals ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad ook dit jaar weer de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De FD Gazellen staan dit jaar in het teken van 'Ondernemershelden'. Als je de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebt gerealiseerd, win je een FD Gazellen Award. Met trots mag Easy Systems zich, voor het tweede jaar op rij, tot de winnaars rekenen! De FD Gazellen zijn bedoeld om jonge, snelgroeiende bedrijven in de spotlight te zetten en te onderscheiden voor hun prestaties.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Nominatie Business Event Ede

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 13 oktober 2015

Maandagavond 12 oktober werden tijdens het Business Event Ede de winnaars van Onderneming van het jaar bekend gemaakt. Er waren 9 bedrijven in 3 verschillende categorieën genomineerd: Jonge Ondeneming, MKB en Detailhandel en Grootzakelijk. De presentatie was in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman, onder muzikale begeleiding van Jan Vayne. Dit resulteerde in een spetterende presentatie waarbij iedere winnaar persoonlijk toegezongen werd in een ter plekke verzonnen lied.

Onderwerpen: Awards & Nominaties

Easy Systems genomineerd voor Onderneming van het jaar!

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 04 september 2015

We zijn trots om te kunnen mededelen dat Easy Systems genomineerd is voor Onderneming van het jaar.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
2 min lezen

Easy Systems is Product Partner van Isah

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 01 september 2015

We zijn trots om te kunnen aankondigen dat Easy Systems nu officieel product partner is van Isah Business Software. Isah en Easy Systems werken al sinds langere tijd samen, maar hebben dit nu officieel gemaakt in een partnerschap.

Onderwerpen: Partnerships
1 min lezen

Easy Systems wederom snelste groeier in IP/P2P markt

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 29 juli 2015

Onafhankelijk onderzoeksbureau Strategy Partners heeft, net als voorgaande jaren, een marktonderzoek gedaan op het gebied van invoice processing (IP)- en purchase to pay (P2P) software. Het onderzoeksbureau analyseerde hiervoor dertien van de belangrijkste softwareleveranciers en implementatiepartijen. Uit het onderzoek blijkt dat Easy Systems (wederom) de snelste groeier is en nu, samen met zusterorganisatie ICreative, tevens de sterkste marktpositie inneemt.

Onderwerpen: Awards & Nominaties

Uitreiking van de FD Gazellen Awards 2014

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 26 november 2014

Hier is hij dan, de FD Gazellen Award 2014! Op 20 november jl. hebben we de award tijdens de uitreiking in Leusden in ontvangst mogen nemen. De award laat zien dat wij als Easy Systems tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Easy Systems sleept FD Gazellen Award in de wacht

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 24 oktober 2014

We zijn trots om te kunnen mededelen dat we winnaar zijn van een FD Gazellen Award! Hiermee behoren wij officieel tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze award is een mooie beloning voor ons hardwerkende team. En natuurlijk bedanken we ook graag onze klanten voor hun vertrouwen in onze oplossingen en onze dienstverlening. Op 20 november worden de awards uitgereikt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Leusden.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Easy Systems doet mee aan de FD Gazellen Awards

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 08 september 2014

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is dit jaar de elfde keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking.

Onderwerpen: Awards & Nominaties
1 min lezen

Easy Systems partner van Dynamics user group

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 01 september 2014

Easy Systems is recent partner geworden van de Dynamics user group, een gebruikersvereniging voor gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM. Gedurende het hele jaar organiseren zij, in samenwerking met hun partners, kennissessies, product trainingen, workshops en diverse andere informatieve bijeenkomsten.

1 min lezen

Easy Systems grootste groeier op het gebied van P2P oplossingen

Door tvandeweerd@easysystems.nl op 06 augustus 2014


Wederom sterke toename aantal projecten, ondanks lichte afname totale markt

Easy Systems is het snelst groeiende bedrijf op de Nederlandse markt van Invoice Processing en Purchase-to-Pay oplossingen. Dit blijkt uit het gepresenteerde onderzoeksrapport van het onafhankelijke onderzoeksbureau Strategy & Partners naar de marktontwikkeling in het algemeen en de ontwikkelingen per deelsegment.

Onderwerpen: Awards & Nominaties

Een greep uit onze blogs